4:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky nakonec podlehl, čtyři obdržené góly a jedna červená


Branky


0

I takhle se dá popsat sobotní duel mezi prvním a třetím týmem tabulky. Zklamání bylo znát a hráči Žihle "B" ztratily body na půdě Žichlic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný obrat Žichlic viděli fanoušci v sobotním důležitém duelu. V tabulce se sice zatím pořadí nemění, ale i tak si Žichlice můžou oddechnout.

První poločas takovému výsledku ale vůbec nenasvědčoval. Žihle hrály výborně, dokázali dát 3 góly a v podstatě nebylo co řešit. Jenže, ještě před poločasem došlo ke snížení skóre na 3:1 a Žihle se mohli obávat o výsledek. 

V druhém poločase došlo k vyloučení po druhé žluté kartě Martina Rambouska a náhlému dorovnání skóre. Domácím se poté podařilo dokonce zvítězit. Hosté byli v celém zápase lepší, ale doplatili na vyloučeného Rambouska a úzký kádr, jelikož jich přijelo tak akorát - čili 11.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle B
p. Jaroslav Vojtěch: Přijeli jsme pouze v 11 hráčích, první poločas jsme byli lepší a vyhráli ho 3:1. Ve 2. poločase docházeli hráčům síly a domácí toho využili - 2:3. Po chvíli byl vyloučen po 2 žluté kartě Rambousek a domácím se podařilo vyrovnat a následně také vyhrát. Doplatili jsme na úzký kádr a vyloučení.



Sestavy



TJ Slavoj Žihle B
P. Kubrt [-] - J. Tiesl [-] , O. Šerbaum [-] , Z. Kouřil [-] , J. Fidler [-] - M. Hackr [-] , M. Rambousek [-] , J. Huček [-] , T. Malý [-] - M. Tureček [-] , J. Novák [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.