4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nezaváhal ani omylem..


Branky


18. M. Hackr , 36. J. Tiesl , 68. J. Tiesl , 80. J. Tiesl
0

15. kolo nabídlo zajímavý souboj mezi prvním a posledním celkem tabulky. Žihle bez problému vyhrály a doma si ponechaly 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl hned 3 branky. Favorizovaný domácí tým měl jasnou herní převahu hned od začátku a v 18. minutě přišel první gól. Michal Hackr se štěstím dostal k balonu a z dorážky dával gól do prázdné brány. Dlouho se na hřišti nic nedělo, ovšem 36. minuta patřila zase domácímu týmu. Jiří Tiesl se prosadil ve vzduchu a rázem z toho bylo vedení 2:0. Jenže to nebylo všechno v prvním poločase, jelikož hned o 3 minuty později se prosadil (jméno bude doplňeno) a hosté snížili na rozdíl jediné branky.

Druhá perioda odstartovala Jiřího Tiesla, který vstřelil nejdříve v 68. minutě svůj druhý gól a v minutě 80. dokonce i třetí. A bylo hotovo, domácí nedali šanci hostům a domácí fanoušci tak mohli už po několikáté v této zatím povedené sezoně tleskat svému oblíbenému klubu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle B
p. Jaroslav Vojtěch: Zápas prvního s posledním dopadl podle očekávání. Domácí měli jasnou převahu s množstvím nevyužitých brankových šancí. Favorit zvítězil, hosté podali slušný a obětavý výkon




Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
P. Kubrt [-] - S. Bláha [-] , T. Rambousek [-] , O. Šerbaum [-] - L. Bláha [-] , D. Kunt [-] , M. Hackr [-] , P. Churan [-] , O. Čapek [-] - M. Tureček [-] , J. Tiesl [-]


Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.