0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediní střelec rozhodl o bodové shodě obou celků!


Branky


0

Oba týmy ještě mohly v případě zdaru i nezdaru v posledním kole měnit své pozice, nakonec tomu osud tak chtěl, že se oba celky setkaly se stejným bodovým ziskem ve středu tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba mužstva v posledním kole neuspěla, každý ovšem trochu jiným způsobem. Zatím co Vejprnice nestačily na rozjeté Kožlany 0:2, hosté zapsali kontumační prohru 0:3 kvůli zdravotním problémům a nemožnosti tak odehrát duel v Dolní Bělé. První poločas byl z obou stran velmi vyrovnaný, s minimem šancí, které když už se vytvořily, využity nebyly. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu a diváci o přestávce pouze čekali, kdo se do sítě, pokud vůbec, trefí jako první.

  

Druhá půle již diváky několikrát nadzvedla ze sedaček. Nejprve se do pěkné rány z dobrých pětadvaceti metrů odhodlal Mrázek a orazítkoval břevno hostující branky. Jako kdyby chtěl spoluhráči ukázat, jak se to dělá, opřel se do kulatého nesmyslu z podobné pozice o chvilku později i obránce Jakub Guldán a jeho projektil zaplul přesně do šibenice. Hosté již s utkáním i přes závěrečný tlak nic udělat nedokázali a po posledním hvizdu sezóny tak mohli zvedat ruce nad hlavu domácí.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Jiří Krištof: „Vyrovnané utkání, které rozhodla pěkná střela. Kluky bych chtěl pochválit za bojovný, poctivý výkon, díky kterému se k nám asi naklonilo štěstí.“

SK Slavia Vejprnice B
Eva Sýkorová: „Takový normální, pohodový zápas, který byl odehrán v klidu. Bez gólu se ovšem vyhrát nedá.“



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - J. Petrů [-] , J. Voith [-] (86. M. Mareš [-] ) , P. Šulc [-] (65. T. Rešl [-] ) , M. Metlický [-] - T. Petrů [-] , M. Kanát [-] , J. Šulc [-] , J. Kubínek [-] - V. Hlavatý [-] , P. Královec [-] (74. P. Bubník [-] )

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - L. Míčko [-] , P. Loužecký [-] , T. Motyka [-] , J. Guldán [-] (75. O. Herzog [-] ) - F. Loukota [-] , R. Katona [-] , D. Takáč [-] , M. Hrubý [-] - J. Rollinger [-] (80. J. Žemlička [-] ) , D. Mrázek [-] (85. P. Loužecký [-] )

Místo: Pozor, obrácení pořadí!.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.