3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová zapisuje devátou výhru v řadě!


Branky


0

Devátý korálek na svůj vítězný náhrdelník přidali domácí hráči, kteří se po výhře nad Křelovicemi na svého soupeře bodově dotáhli a již jsou v první polovině tabulky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od úvodních minut aktivnější, na úvodní branku utkání si ale diváci museli počkat. Až po více než půl hodině hry zahráli hosté ve vápně rukou a hlavní sudí neváhal ukázat na pokutový puntík. Exekuce penalty se jal Jiří Roztočil a otevřel střelecký výčet. V závěru poločasu ještě stihl přidat pro svůj tým uklidňující druhou trefu Petr Dolejš. Ten se prosadil dorážkou po rohovém kopu.

 

 

Ve druhé půli se fanoušci dočkali již pouze jediného zásahu, balón si opět našel cestu do sítě hostů. Domácí předvedli povedenou akci na jeden dotek, na jejímž konci stál Peter Súlovec a stvrdil tak deváté vítězství v řadě pro Trnovou. Ta naposledy padla v rámci šestnáctého kola, kdy těsně nestačila na půdě vítěz ligy z Třemošné. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Pavel Chocholatý: „Chlapci už by potřebovali prohrát, jsou již hodně vysoko. Zápas mohl být rozhodnutý během prvního poločasu, hoši jsou si moc jistí, ale za vítězství jsem samozřejmě rád.“

TJ Jiskra Křelovice
Milan Zeman: „Domácí šli do zápasu jako favorit, ale tuto úlohu jsme se jim snažili co nejvíce ztížit. Myslím si, že jsme i přes velkou marodku odehráli slušný zápas. Škoda obdržených branek ze standardních situací.“



Sestavy


TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - M. Fišer [-] , P. Kříž [-] , P. Vodička [-] , J. Roztočil [-] - Š. Magyar [-] (75. D. Mazák [-] ) , V. Beneš [-] (70. P. Kříž [-] ) , P. Súlovec [-] , J. Kříž [-] (75. J. Webr [-] ) - M. Hauzner [-] (46. P. Mazák [-] ) , P. Dolejš [-] (85. V. Kopačka [-] )

TJ Jiskra Křelovice
J. Hebík [-] - M. Hrneček [-] (62. M. Zeman [-] ) , P. Vacín [-] , M. Bartoš [-] (55. V. Komárek [-] ) , M. Blažek [-] - J. Zeman [-] , L. Kyprý [-] , Z. Tabaček [-] , V. Tyr [-] , P. Rabada [-] (55. P. Masák [-] ) - K. Bican [-] (70. M. Nechutný [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.