Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch loupil v Kožlanech!


Branky


0

Hosté na devátém místě navýšili náskok na tři body před Vejprnicemi, naopak domácí nevyužili šanci na místo třetí.   

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivnější, ale z řady dobrých příležitostí vytěžili maximálně břevno a tak přišel trest. Do kabin totiž odcházeli spokojenější hosté, když míč dopravil do sítě kanonýr Stanislav Schejbal.

 

Hned zkraje druhé půle bylo s hosty ještě hůře. Michal Šindelář totiž poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Ovšem domácí zachránila v naději rychlá odpověď. Centr z volného přímého kopu Václava Švamberga totiž propadl obranou až do brány. Domácí vrhli všechny síly do útoku a čtvrt hodinu před koncem i dokázali se soupeřem srovnat krok. Jiří Šnajdr se dostal k vyraženému balónu po předchozím centru z dalšího volného kopu a z ostrého úhlu dokázal kulatý nesmysl dopravit na místo určení. 

 

Zbůch sice ztratil dvoubrankový náskok, jako náplast však může sloužit výhra v pokutových kopech. V těch totiž rozhodlo jediné zaváhání a to na straně Kožlan, jinak se všech zbylých devět hráčů nemýlilo.  



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: „Za začátku byli hosté lepší, zatlačili nás. V prvním poločase jsme dali břevno a nedali jsme čtyři tutovky a paradoxně soupeř dal ze dvou šancí branku. Mohli jsme nakonec i vyhrát, ale dali jsme opět břevno. Penalty byl maratón, bohužel pro nás vyhrál Zbůch.“

TJ Baník Zbůch
Jiří Střeštík: „Mohli jsme vyhrát i prohrát, takže remíza je asi spravedlivá.“



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] - M. Beneš [-] , T. Hurt [-] , J. Švamberg [-] , J. Koura [-] - L. Štrunc [-] , V. Švamberg [-] , J. Šnajdr [-] , D. Denk [-] - T. Kříž [-] , L. Frank [-] (70. M. Šofranko [-] )

TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - D. Mrázek [-] , J. Jirka [-] , A. Mašek [-] , T. Bártek [-] - D. Vija [-] , M. Šindelář [-] , F. Paum [-] , J. Daňhel [-] - S. Schejbal [-] , M. Netušil [-] (46. J. Šrajber [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.