0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset statečných dobylo Křelovice!


Branky


0

Šachovou partii musely mezi sousedy v tabulce rozseknout až pokutové kopy, v nich se od svého soupeře dokázali odpoutat hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zápas byl vyrovnaný, hosté přijeli pouze s jedenácti hráči, takže obrana byla logicky na prvním místě. Vše se navíc umocnilo v závěru prvního poločasu, kdy nešťastně v souboji šlápl na krk spoluhráči Vlčkovi Beneš a ten musel být odvezen záchrankou do nemocnice. 

 

Padesát minut tak museli hosté bránit svojí naději na body v deseti, což se nakonec skutečně povedlo. Domácí navíc hned dvakrát selhali v pokutových kopech. To Kožlany byly stoprocentní a po vítězství 4:2 v penaltách si tak domů odvážejí cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Milan Zeman: „Zápas byl vyrovnaný a z obou stran bojovný. Druhý poločas jsme měli několik příležitosti k zakončení, ale nestáo při nás štěstí. Snad se nám štěstí vrátí příští neděli na hřišti Bezvěrova.“

TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: „Pro nás jsou to zlaté body. Přijeli jsme v jedenácti lidech, navíc dva až tři s nedoléčenými zraněními. Museli jsme bránit a bořit a jejich hrbolaté hřiště nám pomohlo. Kluci to oddřeli a obětavě odmakali.“



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
J. Hebík [-] - J. Gruber [-] (75. M. Košan [-] ) , T. Blažek [-] , M. Zeman [-] , M. Blažek [-] (90. P. Kotalík [-] ) - P. Vacín [-] (90. P. Rabada [-] ) , L. Kyprý [-] , V. Komárek [-] , V. Tyr [-] , J. Nohel [-] (46. L. Strnad [-] ) - M. Nechutný [-] (70. K. Bican [-] )

TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] - M. Beneš [-] , T. Hurt [-] , J. Švamberg [-] , V. Lehner [-] - D. Denk [-] , J. Vlček [-] , J. Koura [-] , L. Štrunc [-] - J. Šnajdr [-] , L. Frank [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.