2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

18.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín v Bohumíně bral jen bod


Branky


11

 

Muži Bosporu zkompletovali jarní sbírku a po porážce s Havířovem a vítězství v Přerově doma remizovali se silným Slavičínem. Bohumíňáci se dostali do vedení, o které ale záhy přišli. Před pauzou favorit otočil skóre, domácí ve druhé půli přežili dvě možnosti soka a pak nejen srovnali, ale dokonce i sahali po tříbodovém zisku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

O postup bojující soupeř začal i bez P. Švacha aktivněji, gól Tomáše Švacha ovšem neplatil pro ofsajd a Školník z trestného kopu minul zařízení. V 8. minutě vypálil z 20 metrů František Hanus, míč po teči protihráče směřoval do protipohybu brankáře a pro jistotu ještě gólovou radost před čárou potuploval Jakub Padých1:0. Byla to jeho třetí trefa v třetím zápase jara.

 

Z vedení se ovšem domácí neradovali dlouho. Školníkova rána byla sražena na roh a po něm se pohotově postaral o srovnání Kalus1:1.

 

Brzy mohl skóre dokonce otočit aktivní Školník, jeho dělovka z ostrého úhlu však po zásahu brankáře Jakuba Švrčiny skončila nad.

 

Sudí tvrdý zápas pustili a diváci se na arbitry pořádně zlobili ve 23. minutě, kdy se daleko za vápno vydal brankář Vypušťák, při obhození Padýchem zahrál rukou, jenže hvizd se neozval.

 

O tři minuty později za to Slavičínské mohl vytrestat Padých ranou z 20 m, bohužel minul. Neujala se ani rána Maria Latochy a pro domácí přišel trest – v poslední minutě první půle se Horáček z trestného kopu trefil parádně – 1:2.

 

 

Druhou půli zahájila šance Pavla Moskala, který trefil tyč, jenže se mával ofsajd. Pak přišly velké chvíle brankáře Jakuba Švrčiny. V 52. minutě si poradil s tečovanou střelou Zvoníčka, a o minutu později na něj postupoval sám Šebák, šanci ještě vyšperkoval přihrávkou na Žůrka, kterému zkazil radost tygří skok bohumínského gólmana, sražený balón pak uklidil Moskal.

 

Jestliže se trefa Jana Ference z minulého kola dostala do Sportovních zpráv TV Nova a tamní rubriky Borec na konec, tak tentokrát poslal na dálku přihlášku do ankety Dominik Palej. Po jeho rohu mu vrátil míč v tísni hostující Školník, záložník Bosporu se s tím ale moc nepáral a ranou bez přípravy z úhlu trefil nádherně přímo do šibenice – 2:2.

 

Hosté se pak neprosadili Kořenkem, po dlouhém nákopu si na brankáře Vypušťáka pokusem o lob nepřišel ani střídající Martin Hanus. V 80. minutě po chybě v rozehrávce běžel sám na bránu Juřica, ovšem trefil jen Švrčinu.

 

O tři minuty později po akci Paleje a centru Latochy z osmi kroků střílel Padých, trefil však jen gólmana Slavičína, a tak se body dělily.

 

ZDROJ: http://www.fotbalbohumin.cz

 



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
asistent trenéra, Patrik Poštulka: Začali jsme špatně, laxně, bez šťávy. Tohle trvalo do sedmdesáté minuty, ovšem pak jsme srovnali, začali jsme bojovat, zlepšili kombinaci a mohli jsme nakonec i vyhrát. Na rovinu si však i přiznejme, že Kuba Švrčina chytil tři góly, takže nakonec je remíza asi takovou malou výhrou. ZDROJ: http://www.fotbalbohumin.cz

FC TVD Slavičín
Petr Slončík, trenér: Bylo to poprvé na přírodní trávě, což bylo úplně jiné než na umělé. Náš výkon snesl měřítko, byly tam slušné kombinace, ke kterým přispěl i kvalitní trávník v Bohumíně. My jsme na začátku zápasu udělali chybu při autovém vhazování, kdy šel po jednoduché situaci Bohumín do vedení. My už před obdrženým gólem měli zajímavé akce, dokonce jsme dali branku, kterou nám ale sudí odepřel po odmávaném ofsajdu svého asistenta. Nicméně se nám podařilo záhy vyrovnat a před koncem poločasu dokonce otočit zápas, což si myslím, že bylo naprosto zasloužené. Do druhého poločasu jsme šli s cílem pokračovat ve své hře. Soupeř hrál doma, takže jsme předpokládali, že to vytáhnou a budou se snažit jít za vyrovnáním. To se přesně i odehrávalo, nám se naskytly velké brejkové situace, které jsme nedotáhli do konce. Kdybychom proměnili obrovskou šanci na 3:1, těžko by se domácí zvedali. Po špatně dohrané standardní situaci se domácí pěkně trefili a vyrovnali na konečných 2:2. Po celém průběhu utkání cítím remízu jako ztrátu. Mrzí mě to a myslím si, že takhle rozehraný zápas bychom měli prostě zvládnout a vyhrát, což se nám teď bohužel nepodařilo.



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Sittek [-] , P. Moskál [-] , R. Košťál [-] , L. Švancer [-] - J. Ferenc [-] (56. M. Hanus [-] ) , D. Palej [-] , J. Kubinski [-] (46. A. Leibl [-] ) , M. Latocha [-] (86. L. Poštulka [-] ) - F. Hanus [-] , J. Padych [-] -

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - J. Žůrek [-] (56. D. Kořenek [-] ) , T. Švach [-] , V. Juřica [-] (82. J. Fojtů [-] ) , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] (46. L. Šebák [-] ) , O. Školník [-] , M. Goňa [-] , D. Horáček [-] , T. Kocián [-] , D. Zvoníček [-]

ŽK: 34. J. Ferenc , 84. J. Sittek - 36. V. Juřica , 71. T. Kocián .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Lukašík Petr - ČÁSTEČKA Michal, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza