Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice dali Valmezu pětku


Branky


7

Povinné vítězství 5:0 si připsali fotbalisté Odry na hřišti Valmezu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodní minutě mohly jít hostující Petřkovice do vedení, jenže střela Neumanna zpoza šestnáctky mířila pouze do tyče branky Valašského Meziříčí. Tyč orazítkovalo i domácí Valašské Meziříčí, když se po přihrávce Bartozela dostal do zakončení Žilinský. Ve dvaadvacáté minutě se po krásné akci na jeden dotek dostal ke střele z hranice pokutového území hostující Marek Szotkowski a krásným technickým obstřelem na zadní tyč otevřel skóre zápasu. Stejný hráč se dostal do úniku o devět minut později a dokázal obejít domácího brankáře. V bráně ještě byl jeden zobránců, ale Szotkowski si navedl míč a z blízkosti zamířil mezi nohy posledního hráče a druhým gólem v utkání zvýšil na 2:0. Rozhodnuto bylo hned o minutu později. Ve 32. minutě přišel centr do vápna Valašského Meziříčí, první hlavičku ještě brankář Pobořil vyrazil, ale pouze před sebe a ve skluzu dostal míč do sítě Marek Neumann. V posledních třech minutách ještě spálili své šance Ptáček, kterého vychytal Pobořil a následně i Lokša, který branku patičkou vůbec netrefil.

Ve druhém poločase nadále hrály hlavně Petřkovice. Přesně po hodině hry se prosadil právě Radovan Lokša a zvýšil už na 4:0. V 62. minutě ještě Pobořil Lokšu vychytal. Ale o dvě minuty později dal tento střelec druhou branku v utkání a zvýšil na konečných 5:0 pro Petřkovice. Valašské Meziříčí tak utrpělo další debakl a rozlučka s Moravskouslezskou fotbalovou ligou na vlastním hřišti se jim vůbec nepovedla.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
René Bača - trenér Valašského Meziříčí: Utkání jsme opět nezvládli a myslím, že i v příštím utkání to bude jen o tom, kolik dostaneme branek. Tým nemá sílu a jsme zaslouženě poslední. I když jsme věřili, že doma nějaké body uhrajeme, tak bohužel podáváme výkony, které jsou ostudné.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - J. Kocián [-] , Z. Sovák [-] (81. V. Vozák [-] ) , T. Dekleva [-] , Š. Vrána [-] , J. Matyáš [-] , M. Michut [-] (60. M. Gajdoš [-] ) , M. Gonda [-] , A. Michálek [-] , V. Žilinský [-] , O. Bartozel [-] (69. J. Straka [-] )

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] (60. D. Mládek [-] ) , R. Lokša [-] , J. Ptáček [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] (57. O. Moučka [-] ) , M. Velner [-] , P. Tobiáš [-] (46. D. Tomšů [-] )

ŽK: 35. J. Kocián , 67. T. Dekleva - 68. M. Honiš .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Páral Roman - ČERNÝ Dalibor, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Tady stačí pohled na tabulku a favorit je jasný.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů