1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

25.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž zvítězila v Hlučíně


Branky


13

Výhru 3:1 si připsala Hanácká Slavie na půdě Hlučína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první brankovou situaci nečekali diváci v Hlučíně moc dlouho. Konkrétně to bylo třináct minut. Po necelé čtvrt hodině hry totiž dostala hostující Hanácká Slavia dostala šanci rozehrávat volný přímý kop z pravé strany. Po kratším centru, který mířil do vápna za zeď na nabíhajícího Mariána Kováře, dokázal tento hráč poslat balon z voleje za brankáře Kodeše. Jenže Kroměříži se nepodařilo tento výsledek udržet do poločasové přestávky. Vedení jim vydrželo pouze šestnáct minut. Po necelé půl hodině, konkrétně v devětadvacáté minutě vyrovnal parádní střelou z větší vzdálenosti Martin Foltýn. Do šaten se tak šlo za remízového stavu 1:1.

Do druhého poločasu vlétli hosté výborně. Trvalo to pouze šest minut a už Kroměříž zase vedla. Po akci z levé strany v jednapadesáté minutě přišel centr do vápna, kde předskočil Jan Silný vyběhnuvšího brankáře Kodeše a poslal míč za jeho záda. O dalších šest minut později, v sedmapadesáté minutě rozehrávala Hanácká Slavia rohový kop z levé strany a na centr si naskočil na přední tyčce jeden z útočících hráčů a hlavičkou poslal míč do břevna a u  brankové čáry stál na pravém místě hostující kapitán Tomáš Matoušek a před ním už byla jednoduchá práce. Jeho tým tak dokráčel k vítězství 3:1 a udržel se mezi kvartetem týmů na čele tabulky, které mají shodně 51 bodů. Jedná se o Petřkovice, Frýdek-Místek a Líšeň. Tyto čtyři týmy si to tak v posledních čtyřech kolech rozdají o prvenství v Moravskoslezské fotbalové lize.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: V prvním poločase jsme nehráli nejlépe. Oba celky hrály hodně opatrně. Ve druhém poločase jsme už hráli lépe. Byli jsme lepším a nebezpečnějším týmem. Po dvou vstřelených gólech jsme se uklidnili.



Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - T. Vengřinek [-] (63. T. Dostál [-] ) - M. Foltyn [-] - R. Dostál [-] , D. Kraut [-] , J. Málek [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] , C. De [-] (63. V. Heinik [-] ) , J. Opatřil [-] (70. K. Jančík [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Zavadil [-] - M. Moravec [-] (73. T. Masař [-] ) , T. Okleštěk [-] (87. D. Chytil [-] ) , L. Motal [-] , M. Cupák [-] - J. Silný [-] , M. Kovář [-] (82. V. Marchuk [-] ) , D. Krhut [-]

ŽK: 66. M. Foltyn , 72. J. Málek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - POPELÁK Luboš, MIKYSKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž je pro mě v tomto utkání favoritem a bude se chtít udržet na špici výhrou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů