J. Ryba 70.
1:2
(0:0)
60. M. Kuna
70. M. Kuna
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříč doma nestačila na Líně


Branky


70. J. Ryba - 60. M. Kuna , 70. M. Kuna
0

Líně, které potřebovaly výhru, aby měly alespoň teoretickou šanci na titul, zvítězily na půdě Dobříče. Po tomto zápase má Dobříč jistotu konečného devátého místa. Po nezaváhání Kozolup se Líně musejí spokojit s "jen" druhou příčkou a postupují do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před hráči z Líně bylo utkání o mistrovský titul. Pokud chtěli mít alespoň teoretickou šanci na titul a doufat v zaváhání Kozolup, potřebovali zvítězit. I přes velké horko se jim úkol na půdě Dobříče podařilo splnit. Dobříč měla velké potíže se sestavou a nakonec byla ráda, že dala dohromady 11 hráčů. Líně opět trápila koncovka. Dle slov předsedy klubu právě díky této slabině na jaře přišli o náskok v čele tabulky. Do příští sezóny na tom rozhodně musí zapracovat, ale to je bude čekat až v následujících týdnech, neboť Líně teď čekají oslavy postupu do okresního přeboru!

Velké čekání

Podle počasí se odvíjel i počátek zápasu. Bylo velmi teplo a dusno a hráči nikam nespěchali. Hrálo se velmi opatrně a jediné zajímavější momenty první půle byly některé šance Líně, které ale skončily nezdarem. Ve 23. minutě viděl žlutou kartu hostující záložník Jan Tycar a ve 40. minutě útočník domácích Marek Kondelík. Více událostí nám první půle nenabídla.

Rychlé rozhodnutí

Po střídání na obou stranách na začátku poločasu se opět nějakou dobu nic nedělo. Až v 60. minutě otevřel skóre zápasu hostující záložník Marek Kůna a Líně se ujaly vedení. Po žluté kartě pro obránce domácích Jiřího Kusáka v 60. minutě Líně navýšily své vedení. V 70. minutě se prosadi opět Marek Kůna a Líně mohly být spokojené. Na tento gól ještě v téže odpověděl domácí záložník Jiří Ryba a tím zdramatizoval závěr utkání. Hosté poté takticky střídali. I přes snahu Dobříče vyrovnat žádné další branky nepadly a hosté brali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička, sekretář TJ Sokol Dobříč: Měli jsme problémy se sestavou. Byli jsme rádi, že jsme vůbec odehráli tento zápas.

TJ Baník Líně
Milan Vágner, předseda TJ Baník Líně: Zápas byl v naší režii. Jako obvykle jsme neproměnili mnoho šancí, díky čemuž jsme přišli na jaře o první místo.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - V. Schneider [-] , D. Cink [-] , J. Kusák [-] , F. Souček [-] - J. Ryba [-] , V. Zeman [-] , M. Šiška [-] , M. Fencl [-] (46. V. Svoboda [-] ) , P. Beran [-] - M. Kondelík [-]

TJ Baník Líně
R. Anders [-] - T. Šoul [-] , P. Princl [-] , O. Mašek [-] , L. Toth [-] - L. Voler [-] , J. Tycar [-] , M. Dudík [-] (65. M. Šluk [-] ) , M. Kuna [-] - M. Vágner ml. [-] (70. J. Mašek [-] ) , J. Antoš [-] (46. A. Vasko [-] )

ŽK: 40. M. Kondelík , 60. J. Kusák - 23. J. Tycar .
Místo: Dobříč. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.