6:0
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2019 18:00

18.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž si zastřílela


Branky


11. J. Silný (p.) , 17. J. Silný , 23. T. Okleštěk , 24. M. Kovář , 28. L. Motal , 38. J. Silný
15

Roli favorita potvrdila Hanácká Slavia drtivou výhrou 6:0 nad Valmezem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali odvážně a po autovém vhazování hned v první minutě zahrozili hlavičkou mimo. To ale bylo na dlouhou dobu vše. Ve čtrté minutě byl rovněž hlavičkovým pokusem zaměstnán na druhé straně Pobořil. V desáte minutě byl po rohovém kopu Hanácké Slavie nařízen pokutový kop. K jeho exekuci si stoupl domácí kanonýr Jan Silný a ačkoliv Pobořil vystihl směr, tak penalta byla kopnutá dostatečně razantně a k tyči, aby skončila gólem. V sedmnácté minutě po akci po akci na levé straně a přihrávce pod sebe na Jana Silné zužitkovala Kroměříž svůj tlak a zvýšila na 2:0. Po krásné narážečce, která vedla k přihrávce do pokutového území opět z levé strany zvyšoval už na 3:0 Tomáš Okleštěk. Na světelné tabuli svítila teprve třiadvacátá minuta. O dvě minuty později bylo fotbalistům Valašského Meziříčí ještě hůře. Po dlouhém pasu z poloviny hřiště si míč na hranici pokutového území zpracoval míč Marián Kovář, následnou zasekávačkou se zbavil obránce a obstřelem placírkou na zadní tyč nedal hostujícímu brankáři šanci. Ještě dvě minuty před půl hodinou hry rozehráli domácí rohový kop na levé straně na krátko a následný centr ze středu hřiště si našel ve vzduchu Lukáš Motal a hlavičkou na zadní tyči a Kroměříž tak nadělila Valmezu pověstného bůra. Tím to však neskončilo a v osmatřicáté minutě se dostal do úniku Jan Silný a ten tváří v tvář hostujícímu brankáři uspěl a završil hattrick a rovněž konečné skóre 6:0.

Ve druhém poločase se utkání za rozhodnutého stavu už pouze dohrávalo a žádná branka nepadla. Hanácká Slavia Kroměříž tak porazila Valašské Meziříčí vysoko 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: S výsledkem i výkonem jsem spokojený. Jsem rád, že kluci k tomu přistoupili zodpovědně a předvedli jsme hlavně v prvním poločase několik hezkých akcí. Určitě nám také pomohl první gól.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] (62. D. Krhut [-] ) , P. Zavadil [-] , D. Šmerda [-] - T. Okleštěk [-] , L. Motal [-] (75. Š. Vyhlíd [-] ) , M. Cupák [-] - M. Kovář [-] , J. Silný [-] , T. Masař [-] (68. V. Marchuk [-] )

TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - Z. Sovák [-] (25. I. Pop [-] ) , T. Dekleva [-] , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] (46. F. Palo [-] ) , A. Fojtík [-] , P. Furmánek [-] , M. Šichor [-] , A. Michálek [-] , V. Žilinský [-] , J. Matyáš [-] (46. J. Kocián [-] )

ŽK: 39. A. Fojtík , 41. T. Dekleva .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - MAYER Jan, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Domácí už budou chtít naplno bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích