4:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany ztratili dvoubrankový náskok v samotném závěru utkání a prohráli zápas


Branky


0

Nýřany si zápas rozehrály velmi slibně a už už to vypadalo na vítězství, nebýt příliš mnoha žlutých karet, díky nimž dohrávaly zápas od  68. minuty v deseti mužích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut byly osmé Nýřany čtvrtému Kaznějovu vyrovnaným soupeřem. Naopak se dovedly prosadit už v 6. minutě utkání díky obránci Liborovi Šléglovi, který otevřel skóre zápasu. Kaznějov byl trochu zaskočený vedením Nýřan, nicméně byl celkově lepším týmem na hřišti a přehrával Nýřany. Víc branek v první půli nepadlo a hosté odcházeli do šaten s vedením o jedinou branku. Žluté karty obdrželi za hosty v 28. minutě Jaroslav Šindler 36. minutě Radek Šteffel a 44. minutě Matyáš Prach.

 

 

Vstup do druhé půle měli opět lepší Nýřany, Kaznějov se pomalu dostával zpět do tempa zápasu a v 53. minutě Matyáš Prach navyšoval vedení hostů na náskok dvou branek. Bohužel pro hosty v 55. minutě Vítězslav Vácha dostal žlutou kartu a v 68. minutě po druhé žluté a následné červené kartě byl vyloučen Jaroslav Šindler. Domácí ucítili příležitost vyrovnat utkání v početní výhodě a tlačili mužstvo Nýřan. V 72. minutě snížili domácí na 1:2. V 79. minutě definitivně smazali náskok Nýřan. Před samým koncem zápasu v 89. minutě obrátili domácí vývoj utkání a v první minutě nastavení upravili domácí na konečných 4:2. Krutý výsledek pro Nýřany, které měly na to brát tři body. Místo tří bodů ale prohrály a propadly se na 9. místo tabulky. Naopak Kaznějov stáhl náskok na třetí Úněšov.



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany B
Roman Stauber: Nemám slov. Přestože soupeř byl po celé utkání lepší, tak jsme vedení 2:0 měli udržet. Věřím, že nebýt vyloučení, tak jsme utkání vyhráli.



Sestavy



TJ Nýřany B
T. Kouba [-] - L. Šlégl [-] , P. Královec [-] , E. Říha [-] , J. Cink [-] - V. Vácha [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] , M. Kalibán [-] - M. Prach [-] , A. Aliyev [-]

ŽK: 28. J. Šindler , 36. R. Šteffel , 44. M. Prach , 55. V. Vácha , 70. E. Říha . ČK: 68. J. Šindler .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.