0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocený duel týmů z druhé poloviny tabulky ovládla Nekmíř


Branky


0

Nekmíř opět potvrdila svojí jarní formu, kdy bez jedné porážky pouze vítězila. Nekmíř dnes podržel gólman Tomáš Motyčka, který za svá záda nepustil ani jednu příležitost soupeře, a útočník Petr Gruber, který již v minulém kole zazářil hattrickem a drží si bilanci 5 jarních zápasů= 5gólů. Nekmíř se drápe z posledních pozic tabulky. Naopak ztráta Hvozdu na domácí půdě ho sesadila na desáté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ne začátku první půle se nehrál kvalitní fotbal. V 5. minutě pískl rozhodčí přísnou penaltu pro hosty. Petr Todt trefil pouze tyč a stav zápasu zůstal stejný. Po neproměněné penaltě se hosté zatáhli a tempo hry diktoval Hvozd. Hvozd se ale prosadit nedovedl a stav o poločasu byl nerozhodný 0:0.

 

 

V druhé půle začali hrát hosté úplně jiný fotbal. Domácí nejprve střídali v 46. minutě. Na hřiště nastoupil Tomáš Ceperko a jeho místo na střídačce zaujmul Jakub Šerbaum. Nekmíř Hvozd přehrávala a dostávala se do šancí, které se jí ale nedařilo proměňovat. Hvozd překombinovával hru a chyběly mu střely na branku soupeře. Pohlednou individuální šanci předvedl hostující Tomáš Broschard, jehož střela prolétla těsně vedle rohu brankové konstrukce. K zajímavé střele se dostal také hostující záložník Stanislav Brabec, ale ze vzdálenosti 30ti metrů jeho střela mezi tři tyče nemířila. V 70. minutě se míče chopil hostující útočník Gruber a otevřel skóre zápasu. V 89. minutě se Daniel Šlehofer ocitl sám na hranici malého vápna v gólové šanci, ale hostující gólman Motyčka předvedl výborný zákrok a míč za svá záda nepustil. Velmi vyhecované utkání mělo dohru i po závěrečném hvizdu rozhodčího, kdy po zakopnutí míče ze strany hostů do sítě domácích to přišel po svém vyřešit Tomáš Ceperko a soupeři úderem do břicha a krku vyrazil dech. Po této naprosto zbytečné reakci sudí bez váhání vytáhl červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


TJ Svornost Hvozd
Ing. Vladimír Venta: Byl to vyrovnaný zápas. V první půli sudí pískl přísnou penaltu, přitom penaltu o chvíli před tím měl pískat i pro nás. Našemu týmu chyběly střely. Hosté vstřelili krásný gól do šibenice.

TJ Nekmíř
Pavel Čejka: Gruber byl výborný nákup. Hraje od jara a má výbornou formu. Dnes opět rozhodl utkání a celé utkání bylo vyhecované a mezi hráči proběhly nějaké strkanice. Důležité v tomto zápase bylo že jsme se po neproměněné penaltě nesložili, ale naopak semkli a dovedli zvítězit.



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
J. Zeídl [-] - V. Venta [-] , F. Kolář [-] , M. Daníček [-] , L. Charvát [-] - M. Reiprich [-] , M. Reiprich [-] , K. Švarc [-] , D. Šlehofer [-] , J. Šerbaum [-] (46. T. Ceperko [-] ) - P. Pícl [-]

TJ Nekmíř
T. Motyčka [-] - T. Urbánek [-] , V. Šoul [-] , P. Homola [-] - P. Sova st. [-] (60. R. Albl [-] ) , E. Ramadan [-] , J. Todt [-] , T. Broschardt [-] , S. Brabec [-] - P. Gruber [-] (80. R. Hansal [-] ) , M. Kohout [-] (68. P. Sova ml. [-] )

ŽK: 48. M. Kohout . ČK: 90. T. Ceperko .
Místo: Hvozd. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.