4:5p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 14:00

16.kolo, Plzeňský | Klatovy | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chanovicích sebrali bod lídrovi soutěže


Branky


0

Nehrát v této soutěži Sokol Myslív, který na jařa předvádí skutečně zcela výjimečné výkony, které se lisí od slabších zápasů na podzim, byla by rezerva Chanovic asi mužstvem jara. Potom, co porazila béčko Pačejova, dokázala doma sebrat bod dokonce vedoucímu celku tabulky ze Sokola Plánice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě šestnáct minut před koncem zápasu vedl Sokol Plánice na hřišti v Chanovicích s místním béčkem 2:0 a nic nenasvědčovalo tomu, že by měl vedoucí tým soutěže přijít o další tři body, ale vše bylo nakonec jinak, jelikož po vlastní brance lídra soutěže, přišli Pláničtí pět minut před koncem i o vítězství v normální hrací době, ale penaltový rozstřel přeci jen lépe zvládli borci vedoucího celku tabulky z Plánice.

Lídr šel do vedení a nic nenasvědčovalo překvapení

Domácí založili hru proti vedoucímu mužstvu soutěže na důsledné obraně, ze které chtěli chodit do brejkových příležitostí, ale proti vedoucímu mužstvu soutěže jim to alespoň v prvním poločase vycházelo velmi sporadicky. Ve 30. minutě udeřili naopak hosté a Jakub Kejha poslal vedoucí tým soutěže Sokol Plánice do jednobrankového vedení, za kterého se šlo i do šaten.

Vývoj utkání zlomil vlastenec

Druhý poločas nabízel alespoň ze začátku podobný pohled na hru obou týmů, jako první poločas a když v 69. minutě Petr Kochol zvýšil na 0:2 pro hosty, většina diváků si myslela, že o vítězství v zápase je rozhodnuto. Ale nebylo. Po jednom brejku domácích a standartní situaci, si hosté dali v 75. minutě vlastní branku a najednou začali být důraznější a snažili se o vyrovnání. To také skutečně přišlo zásluhou Josefa Přibyla pět minut před koncem normální hrací doby.

Střelcům se penalty nevydařili

Střelcům se penalty opravdu nevydařili. Zejména hostující brankář Strolený byl pro domácí borce noční můrou, ale ani hostující vedoucí tým soutěže musel s pravdou ven a ukázal, že dovednostní soutěž ve střílení pokutových kopů není zrovna jeho nejlepší vizitkou. Přesto hosté ze Sokola Plánice přeci jen penaltový rozstřel 4:2 vyhráli a odvezli si z Chudenic dva body, ale vzhledem k postupovým ambicím o bod přišli.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice B
Josef Přibyl, domácí hráč: "Povedla se nám koncovka zápasu a škoda, že nám nevyšli penalty. Mohli jsme porazit lídra soutěže, ale i bod s vedoucím celkem je velmi cenný."

TJ Sokol Plánice
Petr Kochol, hráč hostů: "Po tom, co jsme si dali vlastní nešťastnou branku, zpanikařili jsme a domácí toho využili k vyrovnání. Škoda, že jsme přišli o bod, hlavně aby nám nechyběl v boji o postup. I když jsme předpokládali, že duel v Chanovicích nebude jednoduchý, je vítězství až na penalty každopádně ztrátou."



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice B
K. Přibyl [-] - J. Vivatěnko [-] , L. Pavlovský [-] , O. Skuhravý [-] , J. Šulc [-] - D. Bártík [-] , P. Lukeš [-] , M. Mrázek [-] - R. Kulda [-] , R. Potsch [-] , L. Černohorský [-]

TJ Sokol Plánice
J. Strolený [-] - J. Drmla [-] , L. Černý [-] , T. Plánička [-] , J. Kejha [-] , M. Zavadil [-] - O. Kozák [-] , M. Bauer [-] - T. Kohout [-] , P. Kochol [-] , P. Hlavatý [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Myslív 11 35:16 28
2 TJ Žichovice B 12 32:18 28
3 TJ Sokol Kvasetice 13 29:14 25
4 TJ ARBO Velhartice 11 26:20 20
5 TJ Sokol Nalžovské Hory 12 36:22 19
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Sivák 12
2 David Šuba 10
3 Jan Šufrinko 10
4 Jakub Záleský 9
5 Michal Ballý 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 32 58,2% 1
2 Radek Hruška 24 43,6% 0
3 Miroslav Liška 24 48,0% 0
4 Venca Likeš 12 48,0% 0
5 petr hruska 4 40,0% 0
Zobrazit celou tabulku