Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:00

20.kolo, Plzeňský | Klatovy | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měcholup ukázala, že je doma pánem


Branky


0

Béčko domácích Měcholup hostilo doma Neznašovy, kterým se doma podařilo jako vůbec prvním porazit do té doby neporažené Chudenice. Hostující tým dokázal opět, že doma ale hraje podstatně lépe, než venku a na trávníku rezervy Měcholup prohrál 1:4, přestože vedl 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šly Neznašovy, pak se ale potvrdilo známé přísloví: "Můj dům, můj hrad" a z vítězství se radovaly domácí Měcholupy, přesnějií řečeno jejich B - tým. Ostatně, rezerva Měcholup má na jaře docela dobrou fazónu a všeobecně se očekával dobrý fotbal, což se potvrdilo zejména v prvním poločase.

Domácí obrátili skóre během dvou minut

Neznašovy začaly v úvodních minutách na trávníku v Měcholupech vystrkovat růžky, tedy přesněji řečeno útočné hroty, které také v 28. minutě udeřily. KOnkrétně to byl Jaroslav Langmajer, který poslal hosty do vedení, ale to netrvalo dlouho a domácí zmobilizovali síly a ve 34. minutě Vlastimil Kovařík prudkou střelou vyrovnal, aby o minutu později David Kanta poslal rezervu Měcholup dokonce do vedení.

V posledních minutách potvrdili domácí obrat

Neznašovští střelci se sice pokusili překonat domácího gólmana přesně umístěnými střelami, ale v 80. minutě se jim útočná snaha za každou cenu nevyplatila a zbrkle si dali vlastní branku, což o pět minut později využil Jan Kaňák a do dezorientované a odkryté obrany hostujícího týmu přidal rozhodující čtvrtý hřebíček, tedy rozhodující čtvrtou branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy B
Zdeněk Bárta, vedoucí domácího celku: "Vyhráli jsme zaslouženě, hráli jsme proti zkušenému mužstvu s velkým zaujetím."

TJ Sokol Neznašovy
Vladimír Langmajer, autor hostujícího gólu: "Nedokázali jsme udržet vedení a myslím, že ke konci zápasu nás zlomil vlastní gól. Prostě jsme si zápas prohráli sami."



Sestavy


TJ Měcholupy B
S. Kubík [-] - M. Jahoda [-] , I. Gašpar [-] , D. Novák [-] , D. Kanta [-] - M. Kanta [-] , P. Dražka [-] , P. Havlíček [-] - J. Kaňák [-] , M. Valečka [-] , V. Kovařík [-]

TJ Sokol Neznašovy
T. Pikhart [-] - M. Mundl [-] , J. Kalivoda [-] , V. Langmajer [-] , M. Halada [-] - J. Štraser [-] , K. Uldrich [-] , H. Pikhart [-] - K. Aška [-] , L. Kocum [-] , M. Žák [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.