4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slova trenéra Nezamyslic byla vyslyšena, Domácí udrželi čisté konto


Branky


0

Když s námi mluvil trenér Nezamyslic Milan Janda kvůli Tipům experta, zmínil se o špatné obraně jejich týmu. Tentokrát obrana doma překvapila a zaslouženě brali 3 body. Domácí měli velké problémy se sestavou, neboť již k dříve omluveným (Jiřík Josef, Drýk, Soutor) přibyli zraněný Kopačka a Šlais, který vezl svoji manželku k porodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro oči diváka žadnou pastvou nebyl

Na začátku utkání se žádné velké akce ani na jedné straně nekonaly. Domácí i hosté se ne a ne prosadit, tak za zmínku stojí pouze gól do šatny ve 44. minutě z kopačky Jardy Krejčího.

Domácí žolící přinesli mužstvu nádech

Druhý poločas snesl přísnější měřítko a to za přispění obou týmů. Hosté ale dobře hrající obranu s brankářem Kubů nepřekonali a utkání domácí rozhodli v závěru. Po dvojitém střídání se zlepšila hra domácích a přišly dva další góly v síti hostů. Nejprve na 2:0 zvyšoval Hlaváč a po příchodu Josefa Burdy přidali góly Jiřík Jan a opět excelentní Jaromír Hlaváč. Tak zástaly cenné body doma.



Sestavy


TJ Nezamyslice
J. Kubů [-] - J. Bartoš [-] , F. Ritter [-] , F. Dlouhý [-] , V. Kubovec [-] (62. J. Kubovec [-] ) - Š. Tuček [-] (62. R. Vinický [-] ) , J. Jiřík [-] , M. Hupka [-] , J. Pánek [-] - J. Hlaváč [-] (46. P. Šatra [-] ) , J. Krejčí [-] (77. J. Burda [-] )

SK Bolešiny
V. Hromada [-] (46. M. Varga [-] ) - P. Zahálka [-] , R. Farný [-] , P. Vizinger [-] , T. Stupka [-] - D. Slováček [-] (67. J. Jonáš [-] ) , Z. Jandík [-] , O. Babka [-] , J. Šmolc [-] - D. Kolář [-] , D. Vraný [-]

Hráči zápasu: F. Ritter .
Místo: Nezamyslice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.