4:1
(1:1)
18. D. Mayer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubská rezerva pokazila úspěšnou sérii hostů z Běšin


Branky


0

V dalším utkání OP mužů přivítala domácí rezerva mužstvo Sokola Běšiny, které má za sebou sérii šesti zápasů bez prohry a z toho poslední tři zápasy odehrály s čistou nulou na svém kontě. Domácí nemají také bodů na rozdávání a tak si nemohou v dalším průběhu jara na svém hřišti dovolit body rozdávat. Tomu také odpovídala tentokráte velmi silná sestava , která odčinila vysokou porážku z minulého kola v Hradešicích  hostům přerušila jejich úspěšnou sérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se odcházelo za nerozhodného stau

Úvod utkání patřil domácím, kteří již ve 3. minutě utkání vedli 1 : 0, když přihrávku Jerome Cola usměrnil do branky hostů Miroslav Šůs. Další velkou šanci měl v 8. minutě domácí Jerome Cole, jehož hlavičku po rohovém kopu vyrazil hostující brankář na roh. V 18. minutě utkání se hostům podařilo vyrovnat, když po rozehraném přímém kopu hlavou přesně trefil David Mayer. Když ve 28. minutě nevyužil velkou šanci Petr Sysel, který po rohovém kopu hlavou mířil vedle branky, odcházelo se do kabin za nerozhodného stavu 1 : 1.

Domácí se střelecky prosadili až v posledních dvacetiminutovce

Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný, domácí se střelecky začali prosazovat ve druhé polovině poločasu. Nejdříve na 2 : 1 zvyšoval v 66. minutě Aleš Čížek po rohovém kopu, v 73. minutě prostřelil hostujícího brankáře na 3 : 1 Patrik Kvítek a na konečných 4 : 1 uzavřel v 90. minutě Petr Sysel. Domácí se tak mohli radovat ze zisku tří bodů.



Sestavy


TJ Start Luby B
K. Vlach [-] - P. Kvítek [-] (84. J. Lysek [-] ) , M. Křížek [-] , J. Cole [-] , M. Lavička [-] - M. Šůs [-] , V. Sydorenko [-] (54. J. Voráček [-] ) , P. Voráček [-] (46. M. Havlovic [-] ) , P. Sysel [-] - A. Čížek [-] (80. P. Kováč [-] ) , R. Švec [-]

TJ Sokol Běšiny
L. Malát [-] - R. Madera [-] , L. Stach [-] , D. Mayer [-] , M. Ceplecha [-] (74. T. Kanta [-] ) - J. Vališ [-] , R. Bulka [-] (60. L. König [-] ) , F. Mayer [-] , V. Matějka [-] - T. Matějka [-] , M. Vališ [-] (65. M. Frous [-] )

ŽK: 49. P. Kvítek , 69. P. Sysel , 82. A. Čížek - 48. D. Mayer , 90. J. Vališ .
Hráči zápasu: P. Sysel .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.