Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty ukončily vítěznou sérii Kovanic


Branky


8

Kostomlaty ukázaly svou velikou sílu a proti rozjetým Kovanicím potvrdily pozici favorita výhrou o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Pavlíček

Kovanicím se v poslední době velmi daří, vyhrály rovnou 3 zápasy v řadě, i když je nutno poznamenat, že všechny byly proti dalším mužstvům ze spodku tabulky. Do Kostomlat, které jsou druhé v tabulce, tak Kovaničtí stejně určitě nejeli v roli favorita a mohli jen překvapit.

Již od úvodního hvizdu sudího Petra Havlase ukazovalo svou sílu domácí mužstvo. Hráči Kostomlat drželi míč naprostou většinu doby na svých kopačkách a nejen že se jim dařilo kombinačně, ale prokazovali  i značnou individuální kvalitu a technickou vybavenost v soubojích jeden na jednoho.

S tím přicházely samozřejmě i četné šance a ve 22. minutě i první proměněná. Gól vstřelil Martin Pavlíček. Do poločasu náskok domácích navíc zdvojnásobil Martin Zalabák. Domácí mohli vstřelit i další gól, ale hostujícího gólmana Víta Lorence zachránilo břevno.

Kostomlaty si vedení pohlídaly

Na nepříznivý vývoj zápasu reagoval hostující lodivod Lukáš Kout střídáním. Ze hry stáhl během poločasové přestávkyDavida Poklopa, místo nějž poslal na plac dalšího zkušeného zálonžíka Josefa Černého.

Ve druhé půli se do šancí začaly dostávat i Kovanice, mnohem více ze hry však měli stále domácí, kteří si i po změně stran tvořili jednu gólovku za druhou. Po hodině hry jednu z nich proměnil svým druhým zásahem Martin Pavlíček.

V závěrečné půl hodině již branka nepadla, ačkoli k ní měli útočníci obou mužstev blízko. Favorizované Kostomlaty tak dokázaly výhrou s čistým kontem ukončit třízápasovou vítěznou šňůru kovanického celku. V posledním podzimním kole se pak Kostomlaty představí na všejanském hřišti, Kovanice pak bude čekat další kvalitní soupeř v podobě Slovanu Poděbrady A.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Hráli jsme na hřišti druhého celku tabulky, a tak jsme v bodový zisk příliš doufat nemohli. Přesto jsme do zápasu samozřejmě dali vše, no kvalita byla na straně domácích, ať už ta individuální či co se sehranosti týče. V první půli jsme nebyli pro Kostomlaty žádnou hrozbou a ani po změně stran se to moc nezlepšilo.



Sestavy


Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - M. Pavlíček [-] (76. T. Houdek [-] ) , K. Neagu [-] , R. Novák [-] , P. Janata [-] , M. Zalabák [-] , L. Vorlíček [-] , P. Dvořák [-] , J. Šnajdr [-] (76. M. Zinek [-] ) , M. Janáček [-] (84. J. Vlach [-] ) , T. Dvořák [-]

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - M. Stránský [-] , J. Jelínek [-] , L. Krejčík [-] , O. Kubina [-] , D. Poklop [-] (46. J. Černý [-] ) , P. Suchý [-] , Z. Gajdoš [-] , M. Vagenknecht [-] , T. Černý [-] (84. R. Bulíř [-] ) , J. Vanický [-]

ŽK: 53. M. Stránský , 69. P. Suchý , 73. L. Krejčík , 85. J. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Pavlíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Havlas Petr - KURKA Miloš, VOLF Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Kovanice jdou do tohoto zápasu i přes dobrou formu v roli outsidera, Petr Holý jim však věří na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích