0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelní Lhota nadělila Opočnici bůra


Branky


11. R. Fink , 29. M. Mácha , 48. M. Mácha , 65. R. Fink , 78. T. Drobný
8

Mužstvo Kostelní Lhoty vstoupilo do nové sezóny okresního přeboru jednoznačným vítězstvím na půde Opočnice.s níž si poradilo výsledkem 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fink brzy otevřel skóre

První soutěžní utkání nové sezóny se v Opočnici hrálo před nebývalou návštěvou téměř devadesátky diváků. Ti, kteří fandili domácím borcům, však nemohli být pohledem na dění na hřišti příliš potěšeni. Hostující hráči totiž přvzali od samého začátku iniciativu a domácí fotbalisty, kteří nenastoupili v nejsilnější sestavě, jednoznačně přehrávali. Vytvořili si tlak, z něhož se domácí marně snažili vyprostit. Nedokázali zahrát týmově a a prokombinovat se přes vysoký presink hostí do protiútoků.

Hrálo se tak víceméně na jednu bránu a Vojtěch Strejček poprvé inkasoval v 11. minutě, kdy poslal hosty do vedení Roman Fink. Po půlhodině hry zdvojnásobila vedení hostí jejich další opora Michal Mácha. Kostelní Lhota mohla do konce prvního dějství hladce přidat i další branky, své šance však zahodila.

Domácí ofenzíva byla bezzubá

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Více šancí sí vytvářeli hosté, domácí střelci se k ničemu neměli. Navíc v útoku Opočnice hráli nepříliš herně vytěžovaní Jiří Jambor s dorostencem Richardem Pospíšilem, kteří museli ještě v první půli vystřídat zraněného Jaroslava Mašindu a také Jana Rychlíka, který musel ze hřiště z neznámých příčin.

O vítězi se tak zdálo být rozhodnuto, Kostelní Lhota navíc podtrhla svůj výkon dalšími vstřelenými brankami. Hned po změně stran se znovu prosadil Michal Mácha a se svým druhým gólem nezahálel ani Roman Fink. Skóre uzavřel v 78. minutě Tomáš Drobný. Kostelní Lhota si tak z Opočnice odvezla zasloužené tři body, za týden je pak může potvrdit proti Kostomlatům nad Labem. Opočnice si může spravit chuť na půdě ambiciózních Seletic.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: Mrzí mě, že jsme se na zápas nesešli v příliš dobré sestavě. Doufám, že příště to bude lepší.Stejně tak nám nepomohla ani vynucená střídání, ale samozřejmě se nechci vymlouvat. Soupeř vyhrál zaslouženě, šel si za tím od první minuty. My jsme proti němu nic nepředvedli a především kombinace hodně vázla.




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - V. Kravchuk [-] , J. Rychlík [-] (36. R. Pospíšil [-] ) , J. Mašinda [-] (24. J. Jambor [-] ) , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Potůček [-] , P. Sixta [-] (81. J. Fiala [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Telipský [-] , M. Pavlík [-] , T. Drobný [-] (84. M. Drobný [-] ) , M. Mácha [-] (70. D. Hovorka [-] ) , R. Fink [-] , M. Sládek [-] , T. Mataj [-] , M. Kvíz [-] , T. Pokorný [-] , J. Čábelka [-]

ŽK: 10. P. Rychlík , 41. J. Jambor , 51. F. Bradna - 32. R. Fink .
Hráči zápasu: M. Mácha , R. Fink .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - KARLÍK Milan, BLÁHA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů