6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si došla pro pohodové vítězství


Branky


25. J. Suk , 40. J. Dubský , 55. J. Suk , 81. T. Pittner , 84. M. Berky , 89. T. Pittner
0

Utkání, které se hrálo na hřišti Hradiště, jednoznazně ovládli fotbalisté Slavie Plzeň 1912. Domácí nastříleli celkem šest branek, tři z nich v závěrečných desseti minutách duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě před výkopem drželi aktéři zápasu minutu ticha za zesnulého reprezentanta České republiky v orientačním běhu Štěpána Kodedu.

Po rozehrání měli více ze hry hostující hráči Dýšiny B, ale žádnou slibnou šanci nedokázali proměnti a dostat se do vedení. Tak udeřili fotbalisté Slavie. O první zásah duelu se postaral forvard Josef Suk, který přesnou ranou otevřel účet utkání. Do konce prvního poločasu se vedoucímu celku podařilo vstřelit ještě jednu branku, na 2:0 zvyšoval z nařízeného pokutového kopu Jiří Dubský. Po přestávce měli hráči Slavie hru pod kontrolou a fotbalisté Dýšiny se museli spíše bránit. Ve své další šanci se nemýlil opět Josef Suk, který dal svůj druhý gól v zápase a bylo to už 3:0. V posledních deseti minutách mače se trefili i střídající hráči, dokonce hned třikrát. Dvě trefy si na své konto mohl zapsat šikovný Tomáš Pittner, jednu branku zaznamenal i Marián Berky. Hosté nakonec dohrávali v oslabení, obránce Jan Šnajdr viděl z rukou rozhodčího červenou kartu a musel se vydat do sprch dříve. Slavia si tak nakonec užila kanonádu 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Plzeň 1912
Stanislav Frieb (SK Slavia Plzeň 1912): Hostující tým měl v úvodních minutách několik šancí, které však neproměnil. Druhý poločas byl pak jasně v režii Slavie, hosté navíc hráli posledních třicet minut o deseti. Opět se nám podařilo udeřit v závěru, jako minule jsme vstřelili tři branky v posledních minutách zápasu.




Sestavy


SK Slavia Plzeň 1912
M. Drbout [-] - P. Hurák [-] , J. Bohůn [-] , F. Holý [-] , D. Duna [-] - P. Kočí [-] , J. Dubský [-] , L. Bledý [-] , D. Máj [-] (46. T. Pittner [-] ) - J. Suk [-] (70. M. Berky [-] ) , F. Gožo [-]

FK Dýšina B
M. Liška [-] - P. Bruj [-] , O. Velický [-] , V. Koranda [-] , P. Makovička [-] - J. Šnajdr [-] , V. Tlustý [-] , M. Náhlík [-] , J. Mužík [-] , V. Beneš [-] - J. Aubrecht [-]

ČK: 60. J. Šnajdr .
Hráči zápasu: P. Hurák - P. Makovička .
Místo: hř. Hradiště. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.