Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:00

26.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel druhého s třetím vyzněl lépe pro domácí Chodov.


0

V dnešním duelu na sebe narazily sousedé z tabulky. Druhý Chodov přivítal na domácím hřišti třetí Mrákov. Padlo sedm branek, dvě červené karty, kopala se penalta, ale nakonec si Chodov druhou příčku udržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran Chodov dnes na domácím hřišti přivítal souseda v tabulce z Mrákova. Od začátku se hrál pohledný útočný fotbal, byla skvělá divácká kulisa a tak se zápas musel líbit nejen hráčům na hřišti, ale také divákům, kterých přišlo na dnešní poslední zápas sezony bezmála tři sta. Hosté byli od začátku lepším a útočnějším týmem a brzy se dostali do vedení, když se již v sedmé minutě trefil hostující Čermák. Domácí se ale nechtěli nechat před skvělými fanoušky zahanbit a záhy převzali iniciativu. Ta se jim nakonec vyplatila, protože během deseti minut stačili skóre otočit ve svůj prospěch. Nejprve po hezké akci z levé strany vyrovnali, za pět minut prozměnu z pravé strany šli do vedení, když se jim podařilo přehodit gólmana hostí, aby po dalších zhruba pěti minutách zvýšili na 3:1. Domácí se tak velice rychle dostali do dvoubrankového vedení. I nadále se hrál útočný fotbal, ale další branky se diváci dočkali až těsně před poločasem, kdy se hostujícímu týmu podařilo snížit na rozdíl jediné branky, kdy po centru Růžka dorazil míč do soupeřovy branky Rybár a snížil na rozdíl jediného gólu.

Do druhého poločasu nasadili hosté čerstvou sílu v podobě Lubomíra Konopíka, který zanedlouho ukázal, že jeho nasazení do zápasu byla šťastná volba. Jmenovaný hráč byl ve 46 minutě faulován ve vápně a hosté měli k dispozici pokutový kop. Ten Kopecký v pohodě proměnil a srovnal tím na 3:3. Zápas tím dostal nový náboj a začínalo se od začátku. V 55 minutě přišel ostrý faul hostujícího Tomáše Duffka, za který viděl červenu kartu a Mrákov tak dohrával o deseti. I v deseti však byli hosté lepší, měli více šancí a po pěti rohových kopech v řadě dokázali domácí zatlačit. Ze spousty šancí ale nedokázali proměnit ani jednu a tak se skóre měnilo na druhé straně, kdy se z ojedinělé šance domácích trefil kapitán Holar nádherným volejem a strhl vedení na stranu domácích. V 80 minutě zápasu viděl po druhé žluté kartě červenou i hráč na domácí straně, jmenovitě Kuboušek. Zápas se tak dohrával o deseti na obou stranách. Ke konci zápasu měli ještě několik slibných šancí hostující hráči, ale nepodařilo se jim je proměnit. A když ve třetí minutě nastavení nedal tutovku hostující Lubomír Konopík, mohli se domácí radovat po výhře 4:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mrákov
Petr Konop: Dnes bych ocenil oba týmy za bojovnost a předvedenou hru. Po prvním gólu jsme se trochu zatáhli a Chodov toho dokázal během chvilky využít a vstřelit tři branky. Pak jsme sice dokázali vyrovnat, ale na konci zápasu jsme měli i trochu té smůly, když jsme nedali několik slibných příležitostí. Jinak se hrálo celkem slušně, škoda jen, že z toho nebyla remíza a nepodařilo se tak prodloužit tento pěkný zápas. Domácí byli v koncovce efektivnější.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
F. Dolhý [-] - M. Polar [-] , M. Holar [-] , J. Šmelík [-] , P. Smazal [-] - P. Zdeněk [-] , J. Pfeifer [-] , K. Kuboušek [-] , P. Holar [-] - M. Lorenz [-] , L. Auervek [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , J. Stýskal [-] , J. Schoř [-] , L. Čermák [-] - P. Konopík [-] , A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] - M. Růžek [-] , V. Vojtko [-] (45. L. Konopík [-] )

ČK: 80. K. Kuboušek - 55. T. Duffek .
Počet diváků: 300.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.