Slavětín s přehledem vyřídil Žíželice


5

Zápas sousedů v tabulce, které před výkopem dělilo pouze lepší skóre ve prospěch hostí ze Žíželic, začal na krásného slunečného odpoledne dle předpokladů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žíželičtí byli v poli kombinačně mírně lepší, vytvořili si několik slibných příležitostí, ale v zakončení selhali. Naopak, po zaváhání v obraně utekl do samostatného úniku slavětínský Horváth a otevřel stav zápasu na 1:0. Po změně stran využili domácí z mnoha dalších šancí další tři a zápas byl rozhodnut. Těsně před závěrečným hvizdem uzavřel stav zápasu na konečných 4:1 po pohledné akci, rozehranou po rohovém kopu Ladislav Kestřánek. Byla to premiérová branka Žíželic na hřištích soupeřů po 263 minutách hrací doby. Zatímco v obou domácích zápasech dokázaly vytěžit plný počet bodů, výjezdy na trávník soupeřů končily pokaždé krachem. Potvrdit nasazený trend bude nutné o příštím víkendu v domácím prostředí a o týden poté se pokusit konečně bodovat i v tom soupeřově.

 

AUTOR: Jaroslav Fečiskanin (Žíželice)



Sestavy


SK Slavětín
A. Nipauer [-] - M. Širanec [-] , M. Zeman [-] , J. Pokorný [-] , V. Roháč [-] , M. Mogyorodi [-] , D. Dřevojan [-] , P. Kratochvíl [-] , T. Neuman [-] , L. Koubek [-] , L. Horváth [-]

TJ Žiželice
T. Večeře [-] - M. Panský [-] , F. Elias [-] , M. Oppel [-] (46. M. Škvaridlo [-] ) , J. Pastyřík [-] - J. Blacha [-] , L. Seman [-] , J. Švejda [-] - F. Tamchyna [-] , O. Kozler [-] , L. Kestřánek [-] -

ŽK: 67. F. Elias . ČK: 57. J. Pokorný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šnídl David - ZELENKA Josef (N), FECIŠKANIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2018 19:22
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích