Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Horní Bříza B bere všechny body


Branky


19

Domácí SK Všeruby potřebují body jako sůl , hrají doma takže výhra se očekává. Proti nim se postaví SK Horní Bříza B která je natom bodově stejně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl branky na obou stranách

Hosté byli po většinu času pod tlakem, domácí si vytvářeli šance, které se jim nedařilo proměňovat. První gól domácích se stal po chybě rozhodčího. M. Paukner si pokrýval balón, byl okopáván, až upadl. Rozhodčí viděl pomezního, ale zákrok ne a rozhodl naopak. Hosté se místo na hru soustředili na hádky s rozhodčím a domácí využili rychlé rozehrávky ke vstřelení gólu. Hosté se poté zvedli a do poločasu se podařilo M. Pauknerovi srovnat krásnou střelou levačkou, která se od břevna odrazila do tyče a do brány.

Hosté dokázali domácí přestřílet

Ve druhém poločase nastoupili s převahou domácí. Hostující V. Němeček pronikl po pravém křídle a jeho nepovedený pokus o centr se změnil ve vedoucí gól hostí, když o levou tyč zapadl do brány. Domácí drželi hosty pod tlakem. M. Chocholatý z týmu hostí si zpracoval balón na prsa a na nohu, domácí hráči zařvali ruka a rozhodčí nařídil trestňák před vápnem. Domácí jej zahráli obloučkem za stojící obranu a po menším závaru v brankovišti se radovali z vyrovnávacího gólu. Hosté se domáhali ofsajdu, který nastal ihned při rozehrávce, ale nebylo to nic platné. Domácí stále tlačili a vynutili si penaltu po pádu hráče domácích. To už se někteří chtěli odebrat na protest ze hřiště. Nicméně domácí penaltu neproměnili. Domácí stále drželi tlak, ale hosté vzdorovali. Po pravé lajně utekl opět V. Němeček, který stříleným centrem našel M. Vodáka, kterému rána sedla a s golmanovou tečí se míč dostal do sítě domácích, krásným umístěním po zemi k tyči. U posledního gólu si předchozí aktéři vyměnily role, kdy přihrávkou obehráli jediného bránícího hráče a V. Němeček se trefil levačkou po zemi k levé tyči. Brankář domácích zřejmě celé situaci a zápasu už nevěřil, neboť se za míčem pouze ohlédl, aby viděl rozvlněnou síť. Bříza se postavila rozhodčímu i silnějšímu soupeři a vítězství vydřela k čemuž jim dopomohla smůla domácích v zakončení.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Jakub Salzman: Byl to pro nás hodně těžký zápas, byť na výborně připraveném terénu. Pan rozhodčí neměl zřejmě svůj den. Většinu zápasu jsme strávili na vlastní polovině hřiště, jsem rád, že to klukům tak střílelo. Jinak celkově utkání pro diváka největší zážitek, obsahovalo vše, co k fotbalu patří. Občas je k tomu třeba i trochu štěstí.



Sestavy


SK Všeruby
P. Kotva [-] - M. Löwy [-] , J. Herák [-] , J. Hyrát [-] , S. Pašek [-] , V. Greiner [-] , V. Tyr [-] (46. E. Koblov [-] ) , D. Majer [-] , R. Přerov [-] , M. Oulík [-] , P. Mach [-]

SK Horní Bříza B
L. Pochobradský [-] - R. Novotný [-] (27. D. Pöschl [-] ) , L. Kříž [-] , P. Filip [-] , J. Salzman [-] - V. Němeček [-] , J. Kříž [-] - J. Riedl [-] (69. M. Vodák [-] ) , J. Pech [-] - M. Chocholatý [-] , M. Paukner [-]

ŽK: 37. J. Hyrát - 28. J. Pech , 50. J. Kříž , 63. L. Pochobradský , 84. M. Chocholatý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - TUREČEK Pavel (N), GALOVIČ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2018 14:47
Pan rozhodčí měl dobrý den,ale hostujicí hrači vyděli vše opačně,chovali se jako mistři světa.Více to nehodlám komentovat,pan rozhodčí má čisté svědomí.
20. 9. 2018 07:25
Píše se viděli!!!
20. 9. 2018 12:07
to jsem napsal schvalne,to y

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tadeáš Nový

Expert: Tadeáš Nový
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání, které skončí remízou

Tip: výhra domácích

Hraje se v sobotu,takže výhra domácích...

17. 9. 2018 07:04
By mě zajímalo, co má hrací den společného s výsledkem :D
18. 9. 2018 10:53
tak co asi...pokud nastoupí 2 až tři hráči,kteří hrají za áčko,pak se kvalita mužstva vždy rapidně zvedá.Pokud nastoupí třeba Sedla,Lukáš Janka,tak to prostě vidět je...
18. 9. 2018 11:18
To nezpochybňuji, nicméně právě tihle chodí dobrovolně z lásky k fotbalu, tak proč jim to zakazovat, když je ve vlastních řadách marodka. Vyhrávat se chce každému, ale my u nás v B si chceme hlavně zahrát fotbal, vypnout od všech starostí a pak to v klidu zapít. Zkrátka pro radost, tak jak by to mělo být. Ale takhle to dopředu soudit, no jsem rád, že se to nepotvrdilo.
19. 9. 2018 09:57
tak v našich soutěžích to dělá každý z lásky k fotbalu (pokud k tomu není donucen malou účastí spoluhráčů :-D).Bříze budu vždycky držet palce,i když ten fotbal hodnotim trochu jinak než fanoušci.Teď jsem jen nabyl přesvědčení,že z důvodu sobotního termínu budou domácí favoritem.Krásný na fotbale je to,že výsledek se musí uhrát na hřišti a ne od počítače.Vždyť výsledky z minulýho kola byly vesměs dost překvapivý...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích