1:2p.
(1:0)
60. T. Vlk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtínská rezerva přivezla z těžké půdy dva body


Branky


30. J. Soupír - 60. T. Vlk
11

na Chudenickém pažitu se nezískávají body snadno. Prostředí není zrovna fotbalové, a každý tým to má zde těžké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli lépe úvodní poločas

Domácí tým nastoupil již s několika uzdravenými hráči, včetně kanonýra J. Soupíra a chtěl bodovat naplno. To bylo evidentní od první minuty. Chudeničtí hráči hýřili aktivitou, tlačili se se do ofenzivy, chtěli zápas co nejrychleji rozhodnou. Jenže narazili na dobře organizovanou obranu Mochtína, ve které především dominoval na místě stopera Ondra Šup, za ním ho ještě jistil jistými zákroky golman Petr Kodeš. K jejich pěknému výkonu se přidali i všichni další hráči mochtínské rezervy, domácím hráčům jejich cestu za plným bodovým ziskem pořádně zkomplikovali. Přesto je nutné sportovně přiznat, že domácí měli více ze hry i více golovek, jen je svojí zbrklostí a nemohoucností nedokázali proměnit.

      Mochtín se dostává k prvnímu zakončení až ve 25.minutě, ale střelu T.Holiše z úhlu vyráží domácí golman Bejm na rohový kop. O pět minut později se skore již mění, ale na druhé straně. Pa. Lorenc zaváhal s odkopem, míče se zmocnil domácí rychlík a kanonýr Jan Soupír, křížnou střelou k levé tyči posílá Chudenice do vedení 1:0. Stejný hráč se dostává do podobné šance i v poslední minutě 1.poločasu, ale golman Kodeš ho bravurně vychytal! 

Mochtín vyrovnává a Chudenice již branku nevstřelí

Pět minut po přestávce kope Mochtín rohový kop, z výhody ale vzniká nevýhoda. Domácí se ubránili, založili rychlý brejk, v branku ho neproměnili, z vyložené příležitosti přestřelují bránu. Domácí se od té doby začínají zaměřovat spíše na defenzivu. Mochtín naopak zlepšuje kombinaci, evidentně jde za vyrovnáním. A to přichází již v 60.minutě, kdy se šikovně u levého rohového praporku uvolnil kapitán Jiří Podráský, levačkou přesně nahrává před bránu na nabíhajícího Tomáše Vlka a ten se nemýlí - srovnává na 1:1. Poslední půlhodinka byla ve znamení vyrovnaného boje, ve kterém měla šance na gol obě mužstva, tu největší mě na kopačce hostující Tomáš Holiš, znovu však jeho zakončení likviduje domácí golman Bejm. Na druhé straně byl bezchybný i golman hostů a tak se již stav neměnil, jde se na penalty ! V těch opět kraloval brankář Mochtína Kodeš, který chytil domácím hráčům dvě penalty a to rozhodlo. Mochtín vyhrává na penalty 4:2, odváží si domů dva nečekané mistrovské body.



Sestavy


TJ Sokol Chudenice
P. Bejm [-] - L. Zoubek [-] , V. Fremuth [-] , J. Šimán [-] , O. Göttinger [-] - K. Göttinger [-] , M. Kraus [-] , M. Stryczek [-] - P. Vachtl [-] , J. Soupír [-] , J. Osvald [-] -

TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] - T. Vlk [-] , T. Holiš [-] , J. Švátora [-] , M. Blahník [-] , O. Šup [-] , J. Křivánek [-] , J. Podráský [-] , Z. Novák [-] , P. Lorenc [-] , T. Kanta [-]

ŽK: 6. M. Kraus , 90. M. Stryczek - 26. P. Lorenc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stach Vladislav - ŽÁK Petr (N), BEJVL Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 14:52
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra domácích

Chudenice doma neprohrávají mockrát.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 07:16
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 19:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 12:25

Tip: výhra hostů