1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:00

1.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtínská rezerva dál překvapuje okresní přebor!


Branky


7

Nováček z Mochtína se v okresním přeboru prozatím jeví jako starý mazák. V prvním dvou kolech dokázal zvítězit. Nejprve na domácím hřišti deklasoval rezervu Sušice 7:0, poté zvítězil na hřišti Hradešic. Nyní zajížděl k derby do Lub, kde se utkal z tamní rezervou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Razantní krok k vítězství pro hosty

Luby si před velkou návštěvou, na poměry okresního přeboru, na svého soupeře věřily a chtěly na něj vlétnout. Byli to ale hosté, kteří mohli jít jako první do vedení. V 18. minutě byl totiž v pokutovém území domácích faulován Mochtínský Vlk, ale rozhodčí penaltu neodpískal. Skóre zápasu tak otevřel ve 35. minutě jiný hráč hostů, a to Stanislav Strejc, který poslal balon do branky z přímého kopu, téměř z 25 metrů krásné k pravé tyči. Luby se snažily o vyrovnání, celý tým dirigoval dobře hrající Přemysl Voráček, který vysílal do zakončení Josefa Raška a Tomáše Bureše, ale obrana hostů spolehlivě útoky likvidovala. Když domácí své šance neproměnili, dostali se hosté do dvou brankového vedení. Po centru Jaroslava Pavlíka se prosadil Tomáš Vlk.

Luby zabojovaly o body

Luby věřily, že mohou ve druhé půli něco s výsledkem udělat. V 65. minutě se jim podařilo snížit, když se po průniku z pravé strany prosadil útočník domácích Josef Rašek. Domácí chtěli vyrovnat, ale hráči Mochtína byli proti. I oni mohli dokonce skórovat a to po brejkových útocích, do kterých se dostali Vlk a po něm i Plánička, ale svou šancí pohrdli. Hráč hostů Plánička se prosadil až v 82. minutě, kdy překonal brankáře šikovným obloučkem. Hosté mohli přidat ještě čtvrtou branku, kterou měl na kopačce opět Tomáš Vlk, ale jeho střelu vyrazil brankář na roh.



Sestavy


TJ Start Luby B
J. Kalaš [-] - J. Štilip [-] (60. H. Pikhart [-] ) , Š. Heřman [-] , M. Irlbek [-] , T. Bureš [-] (30. M. Červený [-] ) - P. Voráček [-] , V. Sydorenko [-] , A. Hosnedl [-] (77. P. Flosman [-] ) - J. Rašek [-] , F. Petlan [-] , M. Pivoňka [-] -

TJ Sokol Mochtín B
M. Blahník [-] - S. Jarabica [-] , O. Šup [-] , J. Pretzelmayer [-] (49. Z. Plánička [-] ) , J. Peleška [-] , J. Pavlík [-] (85. J. Křivánek [-] ) , J. Šafránek [-] , J. Podráský [-] , T. Kanta [-] , T. Vlk [-] , S. Strejc [-]

ŽK: 17. T. Bureš , 34. P. Voráček , 77. V. Sydorenko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stach Vladislav - PETLAN František (N), ŠVÁTORA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Jonáš Bartoš - hráč Nezamyslic
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý souboj nakonec těsně ovládne hostující béčko

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích