1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice slaví první jarní výhru, Chlum naopak poprvé bez bodu


Branky


0

Ve vypjatém zápase mezi druhým a třetím celkem tabulky zvítězily hostující Dnešice v poměru 3:1. První poločas toho příliš nenabídl, ale v tom druhém byly k vidění čtyři branky, sporné situace a dokonce i červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V ne příliš pohledném utkání se od začátku strhl boj o každý metr hřiště. Průběh byl nesmírně vyrovnaný a hra se odehrávala převážně okolo středového kruhu. Žádné rychlé přečíslení nebo dokonce tutová šance k vidění nebyly. Za zmínku stojí dva nepřehledné závary v pokutovém území Dnešic, které se zase zkoušely prosadit střelbou ze střední vzdálenosti. První poločas opravdu moc fotbalové krásy nepřinesl. Nejvýraznějším momentem tak bohužel bylo zranění hostujícího Ivana Frouse z 15. minuty, kterého musel na levém kraji obrany vystřídat David Rádl.

 

Ve druhém dějství se diváci konečně dočkali branek. Do vedení šli domácí, když se po standartní situaci v nepřehledné šlamastice nejrychleji zorientoval Michal Wagner a překonal výborně chytajícího Klíra. Vedení Chlumu nevydrželo ani deset minut. Po sérii odražených balonů se míč dostal až Davidu Turkovi, který ho propasíroval k bližší tyči. Otázkou zůstává, zda stál střelec v ofsajdu, nebo zda se k němu míč odrazil od někoho z domácích. Gól však platil. Sporné vyrovnání zamávalo s psychikou chlumských, kteří o několik minut později lovili míč ze sítě podruhé. Umístěnou střelou se trefil Lukáš Jeslínek. Třetí gól Dnešic přišel po chybné rozehrávce brankáře Kvídery a pro Pavla Poradu nebyl problém nabídnutou šanci využít. Závěrečný tlak domácích zkomplikoval Václav Calta, který po svém zákroku viděl druhou žlutou kartu. Přesto se Chlum několikrát dostal do slibné šance a jednou se i dožadoval penalty, rozhodčí ale viděli faul ještě mimo "šestnáctku". Další branky už nepadly, a tak skončilo toto divoké utkání 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Nezasloužili jsme si prohrát. Utkání bohužel hrubě ovlivnily chyby rozhodčích."

TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš, obránce Dnešic: "Za cenné vítězství vděčíme bojovnosti, kterou jsme domácí předčili."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Šlajs [-] , Z. Švec [-] , L. Hajšman [-] , V. Calta [-] - M. Wagner [-] , P. Bořík [-] , T. Červenka [-] , V. Ernest [-] - S. Eret [-] (46. L. Hajšman [-] ) , S. Parák [-] (73. P. Šindelář [-] )

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - I. Frous [-] (15. D. Rádl [-] ) , J. Suchý [-] (72. V. Hora [-] ) , R. Bagoš [-] , L. Vomela [-] - F. Tykal [-] , J. Bláha [-] , L. Hlavanič [-] (82. D. Schuster [-] ) , D. Turek [-] - L. Jeslínek [-] , T. Kozel [-] (60. P. Porada [-] )

ČK: 77. V. Calta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.