R. Tyml 29.
R. Tyml 63.
R. Tyml 79.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tyml znovu řádil


Branky


29. R. Tyml , 63. R. Tyml , 79. R. Tyml
0

Seč si doma poradila s posledním Ptenínem. K výhře 3:1 jí hattrickem opět pomohl kanonýr Radek Tyml.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty nenapovídaly tomu, jak utkání nakonec skončí. Lepším celkem byla hostující Lučina, která přesně kombinovala, měla lepší pohyb a nebála se ani střílet z dálky, ale všechny pokusy brankář Kraus spolehlivě pohlídal. Seč spoléhala na rychlé protiútoky, což se jí vyplatilo. Po jednom z nich se ve 29. minutě prosadil Radek Tyml. Od tohoto momentu přebrala otěže utkání Seč a když se do nějaké šance Ptenín dostal, tak si vylámal zuby na výborném Krausovi.

 

I ve druhé polovině utkání byli po většinu času lepší domácí. Vedení pojistil v 63. minutě dalším gólem nezastavitelný Radek Tyml. Dvoubrankové manko donutilo Lučinu začít hrát na riziko a soustředit se především na ofenzivu. Po zmatcích v obraně domácích se diváci dočkali snížení na 2:1, ale konečné slovo si nevzal nikdo jiný než Radek Tyml, který vystihl příliš lehkovážnou rozehrávku ptenínského stopera a samostatný únik pro něj už byl lahůdkou - 3:1, konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Hranička, sekretář Seče: "Vyrovnané a velmi bojovné utkání rozhodly individuality, zejména skvělý útočník Radek Tyml."

TJ Lučina Ptenín
TJ Lučina Ptenín: S klubem TJ Lučina Ptenín se nám zatím bohužel nepodařilo navázat spolupráci. Omluvte proto, prosím, menší počet informací z tohoto utkání.



Sestavy


TJ Seč
V. Kraus [-] - V. Pergl [-] , I. Salcop [-] , J. Calta [-] , M. Lukáč [-] - T. Hvížďala [-] , T. Berka [-] , V. Martinovský [-] , M. Krajník [-] (70. L. Prokopec [-] ) - R. Tyml [-] (86. R. Haschberger [-] ) , J. Bradáč [-] (74. I. Masec [-] )


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.