4:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohutný finiš nestačil, Dnešice v Pteníně ztratily body


Branky


70. I. Frous , 79. L. Vomela , 90. P. Porada
0

Dnešice v případě výhry nad posledním Ptenínem mohly v tabulce přeskočit Záhoří a zařadit se na druhé místo. To se jim ovšem nepodařilo, neboť soupeřův náskok 4:0 už zvrátit nedokázaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nenasvědčoval tomu, že na hřišti Lučiny bude k vidění celkem sedm branek. Hosté od začátku utkání drželi balon na svých kopačkách, ale byli to domácí, kteří šli do vedení. Po nenápadné akci následovalo autové vhazování, které ptenínští vhodili až do vápna a míč po závaru skončil v síti - 1:0. Ptenín si své vedení pečlivě hlídal a jeho neprostupná obrana dělala Dnešicím problémy. No a když se v obraně otevřelo okénko, zachránilo domácí břevno.

Tak jak skončil první poločas, tak začal poločas druhý - Lučina se soustředila na obranu, Dnešice ji dobývali. Ptenín si ale uvědomoval, že jediný vstřelený gól by na výhru nemusel stačit, a proto z obranného bloku přecházel do nebezpečných protiútoků. Ty byly smrtící. Góly v 50., 56., a 62. minutě znamenaly vedení 4:0. Jestli si někdo myslel, že je utkání rozhodnuté a odešel domů, musel svého úsudku litovat. Dnešice vstaly z mrtvých, výrazně zvýšily obrátky a zahájily mocné dotahování soupeřova náskoku. v 70. minutě vstřelil první branky hostů Ivan Frous, na kterého o devět minut později navázal Lukáš Vomela. Posledních deset minut bylo infarktových. O to víc, když v poslední minutě proměnil nařízenou penaltu záložník Pavel Porada. Utkání nakonec přeci jen skončilo výhrou Ptenína 4:3, ale kdo ví, co by se dělo, kdyby rozhodčí nastavil o několik minut navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
TJ Lučina Ptenín: S klubem TJ Lučina Ptenín se nám zatím bohužel nepodařilo navázat spolupráci. Omluvte proto, prosím, menší počet informací z tohoto utkání.

TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš, obránce Dnešic: "Jednoduchost hry Ptenína, spočívající v nakopávání dlouhých míčů výsledkově předčila kombinační hru Dnešic."



Sestavy



TJ Sokol Dnešice
T. Bac [-] - R. Bagoš [-] , J. Bláha [-] , L. Vomela [-] , J. Suchý [-] , I. Frous [-] - L. Jeslínek [-] , P. Porada [-] , F. Tykal [-] , D. Turek [-] - T. Kozel [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.