2:3p.
(2:1)
38. P. Brašna (vl.)
57. M. Rath
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany v Letinách vyhráli na penalty


Branky


36. V. Pikhart , 42. T. Hupač - 38. P. Brašna (vl.) , 57. M. Rath
0

Letiny na domácím hřišti bojovali v rámci posledního kola proti Lužanům neúspěšně, podlehli jim na penalty 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali hosté nesmírně aktivní hrou, zhruba prvních 25 minut měli na hřišti jasnou územní převahu. Co se jim však nedařilo, bylo vytvářet si gólové šance, obrana domácích totiž většinu pokusů efektivne zpacifikovala. Na straně domácích pak ale přišlo perfektní střídání. Ve 35. minutě se totiž na hřiště dostal Vít Pikhart a o necelou minutu později svým prvním kontaktem s míčem vstřelil gól! Zásluhu na brance měl i Tomáš Hupač, který Pikhartovi balon pěkně přistrčil. Radost domácích z vedoucí branky měla ale jepičí život. Ve 38. minutě přišel prudký centr Luboše Janečka a domácí Petr Brašna nechtíc srazil míč za záda svého golmana. Divoká přestřelka ale pokračovala další brankou! O necelých 5 minut později se na pravé straně uvolnil domácí Martin Kasl, poslal centr před branku, kam si seběhnul Tomáš Hupač a ten s přehledem trefil odkrytou část Fuchsovi branky. Domácí měli před koncem poločasu ještě dvě šance, akce Martina Matejova ani Martina Kasla ale brankou neskončily.

 

Druhý poločas začali opět aktivněji hosté. Gólovou šanci přesto měli domácí, konkrétně Radek Přibáň, Fuchs byl ale připraven. V 57. minutě přišla vyrovnávací branka hostů, Jaroslav Hřebec ustál dva souboje, poslal přihrávku na Michala Ratha a ten neomylně srovnal na 2:2. Po zbytek utkání se hrálo převážně mezi šestnáctkami obou týmů, nikdo se už ale nedokázal gólově prosadit nedokázal. Rozhodoval tak penaltový rozstřel, v tom nakonec byli úspěšnější hosté. 

 

Úspěšní střelci penalt domácí:

Tomáš Hupač, Petr Brašna, Lukáš Kohút

 

Úspěšní střelci penalt hostů:

Jaroslav Hřebec, Luboš Janeček, Miloslav Hořký, Rudolf Fuchs



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Vít Pikhart: K poslednímu domácímu utkání jsme měli k dispozici slušný kádr a mohli jsme tak vybírat, koho pošleme do základní sestavy. Pro začátek jsme se rozhodli pro opatrnější a defenzivnější základní jedenáctku. Soupeř z Lužan disponuje velmi pohyblivými středovými a útočnými hráči, opatrnost proto byla na místě.




Sestavy


SK Letiny
R. Hanzal [-] - M. Baxa [-] , R. Šindelář [-] , J. Pelíšek [-] , P. Brašna [-] - T. Hupač [-] , M. Matejov [-] , T. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] - K. Hajšman [-] , M. Kasl [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - J. Pecl [-] , M. Havránek [-] , A. Hajžman [-] , M. Hořký [-] - M. Toma [-] , J. Hřebec [-] , M. Dietl [-] , S. Tisot [-] - L. Janeček [-] , M. Rath [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.