Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice přehráli oslabené Chlumčany


0

Hosté z Chlumčan dorazili do střížovic v oslabeném desetičlenném počtu a ačkoliv vynaložili velikou snahu, vítězem utkání se nakonec stali domácí v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumčany byli od začátku utkání oslabeni o jednoho muže, navíc se domácím povedlo vstřelit rychlou branku. Již ve 4. minutě se prosadil Václav Hrubý st. a Střížovice se tak ujali vedení. Překvapivě si ale domácí příliš gólových šancí proti oslabenému soupeři vypracovat nedokázali. Naopak hosté i v 10 hrozili a hned třikrát se ocitli v gólových šancích samy před brankářem! Poté přišla z jejich strany ještě střela do tyčky, ale vyrovnávací branku se vstřelit nedařilo. Nakonec se hosté dočkali ve 43. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Tomáš Beníček

 

Krátce po začátku druhého poločasu postihla hostující celek další pohroma. Brankář Michal Hůla se zranil a nemohl nadále pokračovat v utkání. Vystřídat ho tak musel Jaroslav Kastner a Chlumčany dohrávali oslabení dokonce o dva hráče. Využít toho dokázal hned v 65. minutě domácí Tomáš Šilhánek, který svým gólem vrátil vedení na stranu Střížovic. V 70. minutě následovala komplikace pro domácí, když se nechal vyloučit Martin Houdek. Na hřišti tak vznikla poměrně neobvyklá situace a místo obvyklých 22 hráčů jich hrálo pouze 19. Chlumčany již neměli v 9 lidech dostatek síly a vůle utkání zvrátit a výhru domácích tak stvrdil svou druhou brankou v 83. minutě Tomáš Šilhánek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Měli jsme v utkání převahu, Chlumčany přijeli v 10 a pak se jim ještě zranil brankář. Mohli jsme dát i více gólů, nastřelili jsme tyč a břevno.

TJ Keramika Chlumčany B
Jiří Míšek: Domácí měli v prvním poločase územní převahu, ale šancí jsme měli více my. Trestuhodně jsme je zahodili a po zranění Hůli se to pak v 9 lidech již uhrát nedalo.



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - T. Šilhánek [-] , J. Rataj [-] , J. Šilhánek [-] , R. Klíma [-] - A. Monhart [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-] , V. Hrubý st. [-] - V. Houdek [-] , J. Doležal [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , F. Lösch [-] , J. Kastner [-] - D. Štolle [-] , T. Benedikt [-] , R. Míšek [-] , L. Chlad [-] - M. Jeslínek [-]

ŽK: V. Houdek . ČK: 70. M. Houdek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.