4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:30

10.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z holické domácí půdy se stáva nedobytná tvrz


Branky


6. T. Drmola , 33. T. Malenda , 60. P. Krumpolc (p.) , 83. O. Buček - 23. J. Hetto , 51. J. Hetto
14

 

V dalším utkání nastoupili holičtí fotbalisté na domácí půdě proti týmu FC Heřmanice Slezská. Do utkání nemohl nastoupit domácí defenzivní záložník Jakub Juráš, který byl v předchozím utkání v Bohumíně vyloučen a od disciplinárky dostal stop na jedno utkání. Hned od první minuty dávali holičtí fotbalisté svému soupeři najevo, kdo je doma pánem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí soupeře zatlačili na vlastní polovinu a už v 6. minutě se prosadil hlavou ze standardní situace Tomáš Drmola.1:0.

 

Po dvaceti minutách se hra vyrovnala a hosté vyrovnali z rychlého protiútoku, kdy se prosadil Hetto. 1:1.  

 

Ve 33. minutě však vybojoval míč Ondra Bořil, prostrčil Tomáši Malendovi a do šaten se šlo s vedením 2:1 pro domácí tým.

 

 

V 51. minutě se opět připomenul hostující Hetto a podruhé srovnal utkání. 2:2.

 

Avšak  hned v 60. minutě Petr Krumpolc s přehledem proměnil pokutový kop, za faul na Ondřeje Bořila.3:2.

 

Hosté snažili o vyrovnání, ale naopak domnácí měli několik šancí z rychlých protiútoků, tu největší Tomáš Malenda. Nakonec se holičtí pojišťovacího gólu dočkali po pěkné akci z pravé strany.

 

Petr Rajnoha předložil míč Ondrovi Bučkovi a ten jej posunul do branky. 4:2

 

 

Zdroj: www.1hfkolomouc.cz



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
trenér ,Jaromír Lukášek: Dnes k nám zavítaly Heřmanice, které prohrály posledních pět zápasů a toho jsme chtěli využít. Na soupeře jsme vyrukovali se třemi obránci a začátek se nám skvěle povedl. Soupeř byl zaskočen naší aktivitou a zaslouženě jsme dali úvodní gól, který dával hlavou Drmola po standardní situaci. Vedení nám, ale dlouho nevydrželo, protože jsme se dopustili hrubé chyby a soupeř nás z první střely bohužel potrestal. Před poločasem jsme, ale udělali dobrou kombinaci se zakončením Malendy, který chytře prostřelil hostujícího gólmana a znovu jsme šli do vedení. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení na 4 obránce, ale přesto nás soupeř po pěkném prostrčení potrestal a vyrovnal na 2:2. Nutno dodat, že jsme měli už začátkem druhého poločasu dvě až tři stoprocentní šance. Potom jsme chytrým prostrčením Bučka na Bořila šli do šance, ale Bořil byl ve vápně faulován a Krumpolc penaltu proměnil na 3:2. Soupeř sice párkrát zahrozil z brejku, ale už jsme mu nic nedovolili a naopak zvýšili výborně hrajícím Bučkem po centru Rajnohy na 4:2. Kluci si dnes sáhli na dno, ale za šance, které jsme měli, jsme si zasloužili vyhrát. Zdroj: www.1hfkolomouc.cz




Sestavy


1. HFK Olomouc
M. Kalina [-] - O. Buček [-] , O. Bořil [-] , P. Rajnoha [-] , L. Koutek [-] , T. Drmola [-] , T. Spurný [-] (88. M. Hladký [-] ) , P. Krumpolc [-] (75. T. Fialka [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , T. Malenda [-] (79. A. Vlk [-] )

FC Heřmanice Slezská
M. Virec [-] - S. Mantey [-] , D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [-] , O. Strojek [-] (53. K. Půda [-] ) , D. Martynek [-] , J. Hetto [-] , E. Opata [-] (85. A. Dočkalík [-] ) , D. Tomšů [-] , A. Kopečný [-] (64. P. Schwarz [-] ) , D. Fojtík [-]

ŽK: 72. T. Spurný - 22. D. Fojtík , 54. D. Martynek , 60. D. Tomšů .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Soukal Bedřich - NEJEZCHLEB Miroslav, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích