1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání v Chlumčanech rozhodla jediná branka


Branky


0

Duel mezi Chlumčany B a Radkovicemi rozhodnula branka Jana Havlíčka, která domácím zajistila zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Chlumčany do utkání nastoupili již typicky s hrou ze zabezpečené obrany. Hosté sice dokázali od začátku převzít kontrolu nad hrou a vyprodukovat hned během prvních minut nebezpečný útok, ale ten přesnou koncovku nepřinesl. Naopak v 18. minutě přišel úspěšný brejk domácího celku, který zakončil gólovou střelou Jan Havlíček. Vstřelená branka hráče Radkovic zarazila a ti na čas vypadli ze svého tempa. Ani jednomu týmu se ale už do poločasu nepodařilo své šance využít a domácí tak šli do šaten v lepším rozpoložení.

 

Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu. Radkovice měli více ze hry, ale vyloženě gólové příležitosti si téměř nevytvořili. Domácí stále spoléhali na výborně hrající defenzivu a nebezpečné protiútoky. Územní převaha tak nadále patřila Radkovicím, jejich akce ale většinou končili ztrátou balonu na hranici vápna nebo nepřesným zakončením. Krátce před koncem  utkání si hosté vytvořili dvě tutové příležitosti, proměnit je ale nedokázali a tři body tak zůstali v Chlumčanech. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Petr Štych: Chtěli jsme alespoň bod, abychom si pojistili záchranu, ale povedli se nám dokonce tři, takže pro nás zápas dopadl nad očekávání dobře.

TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: Když to tak řeknu, kdybychom dnes hráli do půlnoci, tak toho góla snad nedáme. Kluci bojovali a snažili se, museli si sáhnout opravdu na dno, aby hráli vyrovnané utkání, ale prostě nám to nelepilo a nebylo nám dnes souzeno.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
J. Kastner [-] - M. Vojáček [-] , Z. Havlíček [-] , T. Beníček [-] , J. Havlíček [-] (80. J. Vajai [-] ) - L. Milota [-] , M. Jeslínek [-] (70. R. Míšek [-] ) , T. Benedikt [-] , D. Štolle [-] - T. Lachman [-] , F. Lösch [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Březina [-] , M. Velich [-] , M. Oulík [-] , J. Bešta [-] (75. L. Vizingr [-] ) - J. Vojta [-] (15. J. Horský [-] ) , M. Hohlberger [-] , M. Brada [-] , K. Valenta [-] - M. Brada [-] , Z. Bultas [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.