0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvorec doma uhrál bod


Branky


0

Na hřiště Dvorce dorazili v rámci 23. kola Chlumčany B, zápas skončil smírně bezbrankovou remízou a v následných penaltách byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvacet minut utkání měli mírnou převahu hosté, kteří potvrzovali, že venku hrát umí. I přes hru na jednoho utočníka si dokázali vypracovat několik šancí, ale brankou ani jedna z nich neskončila. Snahu hostů ale zmařila ve 34. minutě červená karta pro jejich záložníka Lukáše Tomáška. Útočné choutky hostů pak pochopitelně ustoupili trochu do pozadí. Domácím se ale nedařilo vypracovat si velkou šanci, většina míčů mířících do vápna hostů byli spíše centry, ty ale nepřinesli úspěch.

 

Ve druhém poločase byla hra dost obdobná, Chlumčany se osmělili a i v 10 lidech se snažili tlačit se dopředu. Domácí se drželi své taktiky, jejich snaha ale přicházela dlouho vniveč. Navíc se museli hodně strachovat o zadní vrátka, protože hosté si i v oslabení vypracovali šance. Největší z nich měl František Lösch, který kopal pokutový kop po faulu ve vápně. Brankář Dvorce ale vystihl směr penalty a stav utkání tak zůstal nezměněný až do závěrečného hvizdu. Nepříjemností pro hostující celek bylo také zranění stopera Jiřího Vlčka 15 minut před koncem utkání. Podle zpráv z týmu se jedná o zranění Achillovy šlachy a hned v neděli byl Jiří Vlček úspěšně operován.

 

Rozhodnutí tedy musel přinést až penaltový rozstřel, který ovládli hráči Chlumčan, kteří proměnili všechny. Naopak domácím dvě penalty vychytal skvělý Jaroslav Kastner a bod navíc si tak mohli připsat hráči hostujícího celku. Rozhodující penaltu proměnil Tomáš Beníček.



Ohlasy k zápasu



Velká škoda vyloučení, herně jsme v zápase byli jednoznačně lepší. Navíc se nám zranil 15 minut před koncem stoper. Za daných okolností jsme rádi za 2 body, ale je to velká škoda.



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - T. Kulhánek [-] , A. Vavřička [-] , J. Panc [-] , O. Košán [-] - M. Šlouf [-] , P. Kalabza [-] , J. Terč [-] - R. Sedláček [-] , M. Greguš [-] , M. Dušek [-]

TJ Keramika Chlumčany B
J. Kastner [-] - Z. Havlíček [-] , T. Beníček [-] , J. Vlček [-] , M. Vojáček [-] (80. L. Vajai [-] ) - L. Chlad [-] (70. M. Hůla [-] ) , T. Benedikt [-] , D. Štolle [-] , J. Dobrovolný [-] , L. Tomášek [-] - F. Lösch [-]

ČK: 34. L. Tomášek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.