J. Pecl 62. (vl.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ztráta, která Střížovice může hodně mrzet!


Branky


62. J. Pecl (vl.) - 34. J. Běl , 45. J. Běl , 66. J. Běl , 75. P. Pecháček
0

Na hřiště Střížovic přijel jeden z 5 týmů, které jsou stále blízko sestupovým pozicím, konkréntě Lužany. Důležité body pro oba týmy a očekávaná bitva skončila až nečekaně jednostranně pro hostující Lužany, které přehráli svého soupeře rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli tentokrát velký problém se sestavou, která byla víceméně skládaná a kombinovaná. Přišlo to pro ně v ten nejhorší moment, v utkání, kdy šlo o hodně. Od začátku utkání se hrálo důrazně a bylo k vidění hodně nepřesností. Utkání navíc hodně poznamenal hustý déšt a místy dokonce i kroupy. Velkou většinu utkání se domácí snažili hrát dlouhé nakopávané míče, ale bohužel pro ně jim to příliš nevycházelo. Do vyložených šancí a předbrankového prostoru se příliš nedostávali a většina jejich střel z dálky končila mimo branku hostí. Skóre otevřel ve 34. minutě hostující Jiří Běl. Tentýž muž přidal svůj druhý zářez v samotném závěru prvního poločasu, což znamenalo pro domácí velkou komplikaci.

 

Druhý poločas začal pro domácí lépe. Dokázali si vypracovat pár šancí a štěstí se nachvilku přiklonilo na jejich stranu. V 62. minutě si totiž vstřelil nechtíc vlastní gól útočník Lužan Josef Pecl. Jenže pak se opět ozval Lužanský ostrostřelec Jiří Běl. V 66. minutě zkompletoval svůj hattrick a šance domácích na zisk bodů tak opět významně klesli. Pojistku pro hosty navíc přidal v 75. minutě střídající Pavel Pecháček a o vítězi bylo definitivně rozhodnuto. Pro Střížovice je tato ztráta velmi citelná, znamená jejich sestup v tabulce na 13., tedy sestupové místo! Naopak Lužany se posouvají na 12. místo.



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
B. Nováček [-] - T. Šilhánek [-] , J. Volf [-] , J. Šilhánek [-] , R. Klíma [-] - V. Běhálek [-] , M. Houdek [-] , D. Kasl [-] , J. Nováček [-] , M. Brejcha [-] - V. Hrubý st. [-] (46. P. Valeš [-] )

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - M. Dietl [-] , I. Kolečkář [-] (46. M. Toma [-] ) , A. Hajžman [-] , J. Hřebec [-] (65. P. Pecháček [-] ) - J. Běl [-] , J. Linhart [-] , M. Rath [-] (80. T. Štycha [-] ) , P. Plocar [-] , S. Tisot [-] - J. Pecl [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.