Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 11:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny si připisují druhou výhru v řadě!


Branky


0

Utkání se netradičně hrálo již od 11 hodin, aby nedošlo ke kolizi z Letinskými pivními slavnostmi. Tento brzký čas více prospěl domácím, kteří dokázali Žinkovy zaskočit slepenými góly a vyhráli 4:1!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání se toho příliš zajímavého nedělo. Výjimkou byla jedna velká šance hostů, kterou zlikvidoval domácí brankář Hanzal. Žinkovy měli ze hry sice více, ale v gól svou snahu přetavit nedokázali. Domácí jako by chtěli svého soupeře uklimbat. Poté, co přestáli tlak vyrazili na zteč a nejprve si vypracoval dvě šance Martin Kasl, obě ale dokázal zastavit hostující brankář Němec. Zlomový okamžik přišel ve 40. minutě, kdy byl v pokutovém území faulován právě Martin Kasl. K exekuci penalty se postavil Vít Pikhart a bezpečně ji proměnil. Domácím to ale nestačilo, ve 44. minutě přišel přímý kop zpoza hranice šestnáctky, kterého se opět ujal Vít Pikhart. Ten potvrdil svůj střelecký apetit a krásnou střelou zvýšil na 2:0. Zaskočená obrana Žinkov pak naprosto vyhořela při akci ve 45. minutě na jejímž konci stál domácí Petr Brašna. Do kabin tak šli domácí za nečekaného stavu 3:0.

 

Nástup do druhého polčasu se povedl hostům na výbornou. Centr Zbyňka Pavlíčka z pravé strany zapadl přesně ke vzdálenější tyči a snížil tak na 3:1. Hosté pak domácí naprosto zatlačili a postupně si vypracovali střelecké pozice Pavlíček nebo Oulík. Domácí se snažili navýšit své vedení z rychlých brejků, ale ani jedna jejich střela si nenašla cestu mezi tři tyče. Blížil se tak závěr utkání a na hřišti se lehce přiostřilo. Definitivní pečeť výkonu domácích dal v 86. minutě Martin Kasl, který šel od půlící čáry sám na brankáře. Šikovnou kličkou ho překonal a poslal balon do prázdné brány. Domácí tak navzdory očekáváním zvítězili 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Vít Pikhart: Roli favorita měli určitě Žinkovy. Momentálně ale neoplývají podzimní formou a kvůli velkému počtu zranění mají v kádru významné trhliny. My jsme nechtěli dnes dát svou kůži lacino a i nadále si udržet jarní neporazitelnost, což se nám podařilo.

TJ Sokol Žinkovy
Ing. Josef Šrámek: Chybí nám momentálně 7 lidí a popravdě ani nechceme hrát o postup. Naše koncepce na letošní sezónu byla začlenění mladých kluků a pokus hrát někde na čele. Před sezónou jsme si řekli, že chceme být do 5. místa. Proto se ztráty bodů v posledních utkáních nedají považovat za nějak kritické. Na další utkání by měl být jeden z našich zraněných hráčů uzdravený, tak snad se nám povede získat nějaké body.



Sestavy


SK Letiny
R. Hanzal [-] - M. Baxa [-] , O. Šindelář [-] , T. Pikhart [-] , J. Pelíšek [-] - R. Přibáň [-] , V. Pikhart [-] , T. Hupač [-] , P. Brašna [-] , K. Hajšman [-] - M. Kasl [-]

TJ Sokol Žinkovy
V. Němec [-] - M. Suda [-] , T. Hora [-] , J. Vokurka [-] (85. M. Karhan [-] ) , J. Doričák [-] - Z. Trojánek [-] (70. J. Šrámek [-] ) , J. Růžička [-] (70. K. Niemkiewicz [-] ) , J. Tykvart [-] , T. Oulík [-] - F. Švejda [-] , Z. Pavlíček [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.