1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany vezou z Chlumčan dva body


Branky


0

Vyrovnané utkání na hřišti Keramiky Chlumčan museli tentokrát rozhodovat až penalty. V nich byli úspěšnější hosté z Dobřan a získali tak bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo příznivě pro hosty. Vytvořili si několik šancí a výslednou odměnou jim byla i vedoucí branka, kterou vstřelil v 11. minutě útočník Lukáš Strejc. Nechybělo mnoho a vedení hostů mohlo být dokonce dvojnásobné. Krátce po vstřelné brance se dostal do šance Roubíček, ale o milimetry minul branku. Poté si několik šancí dokázali vypracovat i Chlumčany, hosty ale podržel brankář Bouček.

 

Ve druhém poločase se obraz hry výrazně změnil. Dobřany polevili, Chlumčany naopak přidali a začali si vytvářet nebezpečné šance. Ty nakonec vyvrcholili brankou v 55. minutě, kterou vstřelil František Lösch hrající aktuálně ve skvělé střelecké formě. Utkání už do konce druhého poločasu nepřineslo žádnou branku a dospělo tak až k pokutovým kopům. V těch byli o malinko šťastnější hosté a rozhodli je ve svůj prospěch 6:5. Chlumčany se tak tentokrát museli spokojit pouze se ziskem jednoho bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Petr Štych: Opravdu vyrovnaný zápas, k vidění byli šance na obou stranách, hráčům ale příliš nevycházela koncovka. Nakonec si myslím, že remíza byla zasloužená.

TJ Dobřany
Luděk Šilhánek: Naše Áčko je vlivem zranění hlavních opor momentálně v těžké situaci, doplnili jsme kádr dorostenci, kteří mají dobrou výkonnost. V tomto utkání oba týmy podali solidní výkon, byl to souboj především brankářů, kteří se oba blýskli skvělými výkony. Pochvalu si ale určitě zaslouží všichni hráči včetně střídajících.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Havlíček [-] , T. Beníček [-] , J. Kastner [-] , J. Vlček [-] - J. Voller [-] , T. Benedikt [-] , D. Štolle [-] , M. Jeslínek [-] (70. L. Chlad [-] ) - Z. Havlíček [-] , F. Lösch [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - J. Čimera [-] , M. Homr [-] , J. Rajt [-] , M. Opatrný [-] - L. Strejc [-] , J. Roubíček [-] , M. Skřivan [-] , M. Brožík [-] - P. Polívka [-] , P. Smetana [-]

ŽK: 18. F. Lösch , 30. J. Vlček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.