1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany se po výhře v Dvorci odlepují od dna!


Branky


0

Pro Lužany bylo utkání ve Dvorci veledůležité a podepsalo se to i na jejich výkonu. Zasloužená výhra 1:3 jim zajišťuje aktuální 13. příčku v tabulce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli hostující Lužany mírnou převahu. Ta vyústila i v první vstřelenou branku utkání, která přišla po rohovém kopu ve 33. minutě. Prosadil se záložník Rostislav Soušek. Další rána pro domácí přišla krátce na to, ve 44. minutě brankář Kříž neudržel střelu z přímého kopu a lužanský Jiří Běl míč úspěšně dorazil do branky.

 

Ve druhém poločase se domácímu celku podařilo snížit zásluhou Jana Končela. Jejich snaha o vyrovnání ale branku nepřinesla a přišel tak trest v podobě dalšího míče v jejich síti. Zasloužil se o to v 75. minutě Ivo Kolečkář. Následující protiútok domácích znamenal výhodu pokutového kopu. S tím si ale brankář Lužan poradil a udržel tak dvoubrankové vedení svého týmu. Zbytek utkání se pak spíše v poklidu dohrál. Tato výhra pro Lužany znamená posun v tabulce na předposlední 13. místo.



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Kříž [-] - O. Košán [-] , J. Končel [-] , J. Panc [-] , L. Trhlík [-] , F. Zdvořáček [-] - P. Kalabza [-] , P. Kalabza [-] , Š. Terč [-] - A. Vavřička [-] , M. Greguš [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - M. Dietl [-] , A. Hajžman [-] , M. Hořký [-] , J. Hřebec [-] - I. Kolečkář [-] , R. Soušek [-] , J. Běl [-] , J. Linhart [-] , L. Janeček [-] - M. Havránek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.