1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov rozhodl ve Střížovicích v poslední minutě!


Branky


0

Vyrovnané utkání hrané na nepříliš kvalitním trávníku přineslo rozuzlení až těsně před koncem, když Chotěšov vstřelil rozhodující branku utkání v 89. minutě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání přineslo od začátku velkou spoustu nepřesností, což by se dalo připisovat nepříliš dobře připravenému trávníku. Hra byla vyrovnaná a první větší šance tak přišla až ve 20. minutě, když hostující Eduard Molek minul z výborné střelecké pozice branku. Domácí tuto neproměněnou příležitost potrestali a ve 33. minutě po vyraženém přímém kopu našel balon Jiří Šilhánek a poslal Střížovice do vedení 1:0. Vedení domácím ale do poločasu nevydrželo. Ve 44. minutě se totiž po centru Adam Štökla dostal k zakončení Tomáš Vacek, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a vyrovnal na 1:1.

 

Ve druhém poločase pokračovali nepřesnosti a domácí statečně bránili bodovou naději proti prvnímu týmu tabulky. Chotěšov si vypracoval několik tutových šancí, ale ani jednu z nich nedokázal využít. Až nakonec se na nemohoucnost svých spoluhráčů již nemohl dívat Pavel Eret, ke kterému se v 89. minutě se štěstím odrazil míč. Obránce hostů si s ním poradil na výbornou a rozhodnul tak utkání ve prospěch Chotěšova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Jestli to, co se děje v okresu se děje i ve vyšších ligách, tak je to něco příšerného. Rozhodčí ovlivnil zápas, byli jsme vyrovnaný soupeř.

TJ Chotěšov
Radek Kubíček: Za tenhle zápas klukům patří velký dík ! Nikdo se nezranil, nikdo nedostal červenou kartu a vezeme 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
V. Hrubý st. [-] - V. Hrubý ml. [-] , T. Šilhánek [-] , R. Klíma [-] , J. Šilhánek [-] - V. Běhálek [-] , J. Volf [-] , M. Houdek [-] - P. Valeš [-] (46. J. Doležal [-] ) , J. Nováček [-] (80. B. Nováček [-] ) , V. Volf [-]

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - M. Wizovský [-] , J. Ondruš [-] , P. Eret [-] - D. Kubík [-] (70. L. Terber [-] ) , T. Vacek [-] , E. Molek [-] , P. Hasenöhrl [-] - A. Štökl [-] , D. Grössl [-] (85. O. Pešta [-] ) , P. Znášik [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.