2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy se díky výhře vrací do čela ligy


Branky


0

Žinkovy potvrdily roli favorita a přestože nepodali optimální výkon, dokázali si zajistit výhru 2:1 a vybojovat si tak zpět první místo přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Žinkovy usilovali v dnešním utkání o návrat na čelo ligy. Jejich cílem tedy pochopitelně byl zisk 3 bodů, navíc dnes to byla téměř povinnost vzhledem k soupeři z Lužan, který je aktuálně na poslední příčce tabulky.

 

První půle byla až překvapivě vyrovnaná. Oba týmy si vypracovali šance, ale také je oba spálily. Jedinou branku první půle dokázal vstřelit ve 25. minutě domácí Tomáš Oulík

 

Do druhé poloviny utkání vstoupily Lužany v dobrém rozpoložení a ku překvapení všech domácí Žinkovy přehrávali. Přesto to ale nebyli oni, kdo se radoval z vstřeleného gólu. V 65. minutě zmrazil hostující fotbalisty domácí záložník Filip Švejda a poslal svůj tým do vedení 2:0. Odpověď Lužan na sebe ale nenechala příliš dlouho čekat. O pouhých deset minut později, tedy v 75. minutě, dokázali snížit na 2:1. Jejich snaha ale další odměnu nepřinesla a ačkoliv sehráli na hřišti Žinkov skvělou partii, musí dnes opět zkousnout hořkou chuť porážky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Ing. Josef Šrámek: Jsme spokojeni s výhrou, ale rozhodně ne s předvedenou hrou.




Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
V. Němec [-] - J. Vokurka [-] , T. Hora [-] , J. Tykvart [-] , J. Čengery [-] - T. Oulík [-] , Z. Pavlíček [-] , F. Švejda [-] , M. Šneberk [-] - Z. Beníšek [-] , Z. Trojánek [-]


Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.