8:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Starý Smolivec neměl proti Záluží nárok


Branky


0

Jen v devíti lidech, ze kterých se po Šímově zranění kotníku stalo osm, a po dokopné, čelili hosté domácímu Záluží. Zápas nemohl dopadnout jinak než vražděním neviňátek. Stav se neustále navyšoval, až se nakonec zastavil na číslech 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut byla k vidění exhibice v podání domácích. Poločasové skóre 3:0 bylo ještě milosrdné. Záluží snad desetkrát netrefilo prázdnou bránu, a proto skončilo utkání "jen" 8:1. O čestný úspěch Smolivce se ve druhé půli postaral Dušan Štutika, který si vzal míč, obehrál tři protihráče a povedené sólo zakončil technickou střelou do šibenice. Opravdu pěkný kousek. Hosté tak zakončili sezónu na 13. místě a sestupují. Záluží se umístilo na 11. místě, ale mohlo být určitě veseleji, nebýt dvanáctibodového odpočtu za administrativní chybu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
TJ Sokol Záluží: S klubem TJ Sokol Záluží se nám tentokrát nepodařilo spojit. Nejspíš vinou bujarých oslav po střeleckých hodech. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací ohledně tohoto utkání. Děkuji.

SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, útočník Starého Smolivce B: "Od začátku se hrál takový srandamač. Nás bylo jen devět a po mém zranění osm."



Sestavy



SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Nachtman [-] , V. Fiala [-] , V. Nachtman [-] , L. Spour [-] - D. Štutika [-] , V. Krejčí [-] , M. Eisman [-] - J. Šíma [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.