Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody, bod navíc braly Nezbavětice


0

Nezbavětice si po týdnu zopakovaly gólovou přestřelku i závěrečné penalty. V nedělním duelu se Zálužím padlo osm branek a diváci byli právem nadšeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako utržení ze řetězu vlétli do utkání hráči Sokola, kteří zásluhou Ladislava Mlnaříka vedli v 10. minutě již o dvě branky. Po tak skvělém vstupu do utkání i sám obránce Petr Zahradník přiznal, že si myslel, že se bude jednat o snadnou výhru. Mýlil se. V 15. minutě totiž po Gavorově úniku a následném přistrčení snížil Vladimír Tomana. Hosté nadále praktikovali rychlou hru na jeden dotyk, se kterou si domácí chvílemi nevěděli rady. Vyústilo to v třetí obdrženou branku, kterou měl na svědomí záložník Pavel Motyčák. Ani po dalším tvrdém direktu to domácí nezabalili. Naopak začali ještě více dřít a odměnou jim byla branka na 2:3 z kopačky Vlastimila Fajfrlíka. Na 3:3 mohl vyrovnat Čimera, který zachytil rozehrávku brankáře Míky, ale místo postupu na branku pouze vystřelil z příliš velké vzdálenosti. Nezbavětice se dočkaly ve 44. minutě. Po individuální akci Zikmunda se trefil Milan Gavora. Nádherný šestigólový poločas!

 

Druhá půle již byla klidnější. Oba celky si více všímaly obrany a šance byly k vidění hlavně z brejkových situací. V 75. minutě byl ve vápně přistrčen střídající Bureš, Libor Sedlák proměnil a Nezbavětice se poprvé v utkání dostaly do vedení. O to ale, stejně jako před týdnem, okamžitě přišly. Dinebier neodkopl míč do autu, klička se mu nepovedla a míč se se štěstím dostal k Janu Šmidingrovi, který z malého vápna nezaváhal - 4:4.

 

Z následných pokutových kopů se radovali domácí. Za Záluží minul Zahoř a Zahradníka vychytal Petr Šebek.



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák, obránce Nezbavětic: "Zápas byl fyzicky náročný, plný nepřesných přihrávek. V prvním poločase byli hosté lepším týmem. Druhý poločas byl vyrovnaný. Byly asi dvě žluté karty, ale zápas byl klidný a bez strkanic."

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník, záložník Záluží: "Soupeř byl až překvapivě dobrý. Popravdě, nečekali jsme to. V ofenzivě měli hodně běhavé a šikovné mladé kluky. Hrál se opravdu pěkný fotbal."



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-] , T. Hofrajtr [-] , J. Sladký [-] (50. J. Bureš [-] ) - R. Čimera [-] , J. Tomana [-] (70. O. Kail [-] ) , M. Gavora [-] , D. Zikmund [-] - V. Fajfrlík [-] , V. Tomana [-] (46. J. Koubek [-] )

TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - P. Zahradník [-] , M. Hnilička [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] - J. Šmidingr [-] , V. Zahoř [-] , P. Motyčák [-] , J. Urbánek [-] - L. Mlnařík [-] (70. T. Fryč [-] ) , P. Braun [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.