0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 14:30

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci se branky nedočkali, jako útěchu viděli pokutové kopy


Branky


0

Domácí byli po většinu času lepším týmem, ale ke gólu to nevedlo. Po penaltách je to mohlo mrzet o to více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali velmi dobře. Ve svých řadách měli i několik posil z A týmu, a i díky nim si dokázali vytvořit územní převahu. Ta vedla k několika slibným šancím, ale zdemyslická obrana s brankářem Kropíkem v zádech udržela čisté konto. Postupem času se průběh hry poněkud vyrovnal. Zdemyslice mohly skórovat také. Mezi největší příležitosti patřil přímý kop z hranice šestnáctky a Šamšulův samostatný únik. V obou případech se zaskvěl gólman Roman Karlík. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Do druhého poločasu museli domácí vystřídat, neboť Štutika i Pechr si z prvního dějství odnesli šrámy, které jim nedovolovaly pokračovat ve hře. První šanci měl hostující Kroc, ale jeho střele chyběla přesnost. V 65. minutě si po smolivecké střele málem srazil míč do vlastní klece Průcha, ale zachránila ho tyč. Starý Smolivec byl po většinu zápasu lepším týmem, ale vinou špatné koncovky došlo na pokutové kopy.

Střelecký zmar domácích korunovali Jiří Šíma a Václav Nachtman, kteří své pokusy neproměnili. Zdemyslice z tohoto utkání vytěžily o bod více.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, útočník Starého Smolivce: "Škoda. Alespoň bod z penalt. Nicméně měli jsme dost šancí rozhodnout v základní hrací době."

TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík, brankář Zdemyslic: "Fotbalově ne moc pohledné utkání skončilo zaslouženou remízou. Nám tak zajistila konečné páté misto, které je pro nás velikým úspěchem."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Nachtman [-] , V. Fiala [-] , V. Nachtman [-] , L. Spour [-] - P. Pechr [-] (46. V. Krejčí [-] ) , P. Arnošt [-] , D. Štutika [-] (46. J. Kovařík [-] ) , R. Ostříž [-] - J. Šíma [-] , O. Strejc [-]

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - I. Průcha [-] , M. Šamšula [-] , K. Topinka [-] , O. Rous [-] - V. Hejl [-] , T. Lang [-] , M. Kysela [-] , A. Polívka [-] - J. Láska [-] , J. Kroc [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.