0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani penalta nepomohla, Soběkury nedaly ani gól


Branky


0

Ve vyrovnaném utkání, kde oběma celkům již o nic nešlo byly k vidění tři góly. Všechny do sítě brankáře Šestáka, a tak si všechny body odvezly Blovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice vstoupily do zápasu lépe a hned v sedmé minutě se dostaly do vedení. Postupně se hra vyrovnávala a do šancí se začali dostávat také domácí. Nejprve po střele z dálky nastřelil tyč Jan Hanket a v 27. minutě zastavila Valíčkův lob také branková konstrukce, tentokrát horní tyč. Ještě větší příležitost na vyrovnání měl záložník Denis Vidinli, který se ujal exekuce pokutového kopu. Jeho nepovedená střela však, po vzoru Sergia Ramose, mířila někam mezi Měsíc a Saturn. První poločas tak skončil 0:1. Hráči Soběkur určitě litovali neproměněných šancí.

 

Plánem domácích do druhé půle bylo na soupeře vletět a stav utkání otočit. Ale ejhle, nastal pravý opak. V úvodních minutách se dokázali blovičtí dvakrát prosadit a na pomyslné světelné tabuli svítil stav 0:3. Utkání tak bylo prakticky rozhodnuté a oba celky v dusném počasí už jen dohrávaly z povinnosti. Konečný stav: Soběkury nula, Blovice B tři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek, záložník Soběkur: "Nám už v tomhle zápase více méně o nic nešlo. Věděli jsme, že níže v tabulce neskončíme a Záluží už asi taky nedohoníme a podle toho také vypadal přístup. Teď budeme čekat, zda nás čeká soupeř v baráži nebo se zachráníme rovnou."

TJ Sokol Blovice B
TJ Sokol Blovice B: S týmem TJ Sokol Blovice B se nám nepodařilo navázat spojení. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací ohledně tohoto utkání. Děkuji.



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - M. Šíp [-] , L. Bedenk [-] , M. Königsmark [-] , L. Turek [-] - J. Hanket [-] , D. Vidinli [-] , L. Matas [-] , T. Vlach [-] - T. Velkoborský [-] (60. J. Bešta [-] ) , J. Valíček [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.