Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží si s oslabenými Neurazy lehce poradilo


0

Pouze v deseti lidech a s náhradním brankářem přijeli do Hoříkovic k utkání se Zálužím hráči Neuraz. Žádné dramatické utkání se nekonalo, převaha domácích byla značná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut bylo jasné, jak utkání dopadne. Záluží svého soupeře zatlačilo do hlubokého bloku a podnikalo jeden útok za druhým. Netrvalo dlouho a byl k vidění první gól, o který se postaral Ladislav Mlnařík, když nachytal brankáře Hanzlíka střelou na bližší tyč z téměř nulového úhlu. Neurazy mohly vyrovnat z pokutového kopu, ale záložník Martínek selhal. Poté zachránila hosty tyč, ale přesto ještě do poločasu z kopačky Ladislava Mlnaříka a Jana Šmidingra inkasovali. Stav po pětačtyřiceti minutách byl 3:0.

Druhá půle již byla vyrovnanější a Tatran byl důstojným soupeřem Záluží, které však v aktivitě poněkud povolilo. Z toho plynuly šance, ale v nich neuspěli Bouzek ani Kuska. A tak se radovali domácí. Po zbytečném faulu ve vápně následovala penalta, ze které se nemýlil kapitán Sokola Pavel Motyčák. Na konečných 5:0 upravil z přečíslení Josef Urbánek. Záluží si tak připsalo vítězství, a nebýt bodového odečtu po administrativní chybě, mohlo se pohybovat okolo šesté příčky. Neurazy se musí připravit na 4. třídu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník, obránce Záluží: Soupeř má problémy se sestavou, chyběl jim jeden hráč. Proto jsme od úvodu měli převahu. Hrál se pohledný fotbal a navíc před mnoho diváky.

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz, tentokrát brankář: Bohužel se opakují problémy se sestavou. Jeden hráč nám ani nedorazil. Máme špatný přístup, takhle se vyhrát nedá.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - P. Zahradník [-] , M. Hnilička [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] - L. Pondělík [-] (80. L. Třeštík [-] ) , P. Motyčák [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] - P. Braun [-] , L. Mlnařík [-] (74. T. Fryč [-] )

TJ Tatran Neurazy
P. Hanzlík [-] - M. Bureš [-] , J. Bureš [-] , V. Tříska [-] , J. Doričák [-] - P. Tříska [-] , L. Brabec [-] , M. Martínek [-] , V. Kuska [-] - J. Bouzek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.