2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Družstevník Vstiš = mistr ligy 2014/15!


Branky


0

Ve šlágru kola na náhradním hřišti ve Dvorci přivítal druhý Klášter první Vstiš. Utkání mělo vysokou kvalitu a o vítězi musely rozhodnout až dodatečné pokutové kopy. Z těch se nakonec radovali hráči Družstevníku, kteří se tak po dlouhých třiceti pěti letech dostali do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstiš přijela k utkání, kde hrála o definitivní potvrzení role mistra ve velmi okleštěné sestavě. Někteří hráči dokonce nastoupili i s drobnými zraněními. Přesto šla již v 8. minutě do vedení. Po chybě brankáře Bárty a zaváhání obrany se trefil Pavel Purdeš. Následně si Klášter vypracoval mnoho příležitostí na vyrovnání, ale dlouho se nemohl trefit. V 10. minutě nedal hlavou Suko, ve 12. trefil Langer jen na brankové čáře stojícího obránce a tentýž hráč ve 30. minutě nezakončil úchvatné sólo přesnější střelou. Na 1:1 vyrovnal až Tomáš Loukota, kterému přihrával Brejcha. Klášter mohl jít vzápětí do vedení, ale Pekárkovu střelu zastavilo břevno Košanovy svatyně. Remíza.

 

I po přestávce byla k vidění zajímavá a vyrovnaná kopaná. Družstevník šel v 55. minutě po hlavičce Martina Korčíka z rohového kopu zpět do vedení. Pojišťující branku mohl přidat ofenzivní Petr Švec, ale svůj samostatný únik nevyřešil zrovna nejlépe, konkrétně střelou, která minula i ochranou síť. Toto zaváhání mohl ihned po svém nástupu na plac potrestat Sedláček, ale svou šanci také neproměnil. Domácí se však vyrovnání přeci jenom dočkali. Po závaru ve vápně se nejrychleji zorientoval hráč minulého kola Milan Hora a bylo to 2:2. Klášter stihl vstřelit i třetí branku, ta ovšem kvůli ofsajdu nemohla být uznána. O vítězi měly rozhodnout pokutové kopy...

 

... v těch byl před začátkem páté série stav 4:4, brankáři neměli nárok. V rozhodujícím momentě selhal brankář Bárta, který svou střelu neproměnil v gól, naopak Martin Korčík proměnil i poslední pokus Vstiše.

 

Ve Vstiši propukly oslavy, které trvaly až do ranních hodin. Po uličkách se dlouho ozýval pokřik šťastných hráčů "mistři, mistři". Uvidíme, jak se bude Družstevníku dařit v příštím ročníku. Klášter musí o svůj postup ještě bojovat, neboť má stejně bodů (52) jako Chotěšov B.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož, trenér Kláštera: "Běhavé a atraktivní utkání, kterému remíza sluší. Divákům se to muselo líbit. Závěrečné penalty jsou už loterie."

TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí, nehrající kapitán Vstiše: "Odehráli jsme zápas disciplinovaně, kluci to odbojovali a jsme rádi, že jsme celou soutěž vyhráli. Myslím, že zaslouženě."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - J. Brejcha [-] , M. Karlík [-] , L. Pelikán [-] , J. Peroutka [-] - T. Loukota [-] , L. Brož [-] , T. Pekárek [-] , M. Suko [-] (75. O. Sedláček [-] ) - M. Hora [-] , P. Langer [-] (57. M. Hnízdil [-] )

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - M. Švec [-] , J. Bohmann [-] (78. R. Havlík [-] ) , J. Pyrgal [-] , T. Maday [-] - J. Vodička [-] , A. Ježek [-] , P. Švec [-] , D. Malý [-] - M. Korčík [-] , P. Purdeš [-]

Místo: hř. Dvorec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.