0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neurazy trápí produktivita, oslabené Zdemyslice vyhrály


Branky


36. O. Rous , 72. A. Polívka , 80. J. Kroc
0

Neurazy se dál potápí. Zejména díky špatné koncovce jsou nyní až předposlední, pouze s teoretickou šancí na setrvání ve 3. třídě. To Zdemyslice zakončí sezonu ve středu tabulky, na postup, ale ani na sestup už to není.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na půdu předposledních Neuraz přijely oslabené Zdemyslice, které se musí vypořádat s několika absencemi. Na laviččce hostů tak seděl pouze zraněný Jan Láska, který by naskočil opravdu jen v případě nouze. První půle byla vyrovnaná, chvílemi měli větší tlak domácí, kteří však dopláceli na špatnou produktivitu. Útočným akcím chybělo zakončení, a když už se vystřelit podařilo, zachránilo brankáře Fialu břevno. Na druhé straně se neujaly ani dalekonosné pokusy Kropíka či Polívky. Gól padl až v 36. minutě, kdy se po srážce domácích stoperů pohotovým lobem prosadil Ondřej Rous. Neurazy mohly odpovědět z nějakého rohového kopu, kterých měly požehnaně, ale nebylo jim přáno.

 

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jednoznačným úkolem - vstřelit gól a otočit skóre. To se jim však stále nedařilo. K videní byl spíše bezzubý tlak, kterému chyběla přesná střela, ani z rohových kopů se radost nezrodila. Zdemyslická obrana s Topinkou v čele byla neprostupná. A tak padly góly na opačné straně. Nejprve po přihrávce Kropíka uklízel za Marianova záda Aleš Polívka a v 80. minutě se po kiksu v domácí obraně trefil i Jan Kroc. Závěr utkání byl velice nervózní, tvrdých soubojů přibývalo a začalo se i žlutit. To ovšem nic nezměnilo na tom, že si Zdemyslice odvezly výhru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "V koncovce jsme bezzubí, bez vstřelené branky nemůžeme vyhrát. Šance by byly, ale to proměňování ..."

TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík, tentokrát útočník Zdemyslic: "Očekávali jsme težký zapas, což se potvrdilo. Přesto jsme v oslabené sestavě brali tři body."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - J. Vladař [-] , J. Bureš [-] , V. Tříska [-] , M. Bureš [-] - J. Krýsman [-] , M. Martínek [-] , S. Jágr [-] (46. P. Hanzlík [-] ) , V. Kuska [-] - M. Vladař [-] , J. Doričák [-]

TJ Zdemyslice
P. Fiala [-] - O. Rous [-] , K. Topinka [-] , I. Průcha [-] , M. Kysela [-] - P. Česal [-] , V. Hejl [-] , T. Lang [-] , A. Polívka [-] - O. Kropík [-] , J. Kroc [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.