3:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná B v infkarktovém závěru urvala vítězství


Branky


6. M. Myslivec , 76. J. Čech , 82. J. Čech - 27. V. Šlais , 67. T. Karl , 83. O. Fremr , 89. O. Fremr
0

Ve velmi atraktivním duelu dvou týmů z horní poloviny tabulky padlo celkem sedm branek. Hrdinou utkání se stal zkušený záložník Losiné Oldřich Fremr, který dvěma brankami v samotném závěru otočil utkání ve prospěch svého celku. Fremr se díky tomu dostal i do hlasování o nejlepšího hráče kola, kde pro něj můžete hlasovat až do úterní půlnoci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení hned v 6. minutě. Po rohovém kopu z levé strany se hlavou prosadil důrazný Miroslav Myslivec. Za tři minuty mohlo být v Dolní Lukavici ještě veseleji, ale další hlavička domácího hráče těsně minula brankovou konstrukci. Hosté nechtěli zůstat pozadu a i oni si vypracovali slibné šance. Po akci Fremra střílel Kubalík, ale jeho střelu náhradní brankář Dvořák vyrazil na roh a ani přímý kop Šlaise neskončil v síti. V 25. minutě po další akci Kubalíka zvonila tyč, ale ve 27. minutě již bylo vyrovnáno. Z pokutového kopu se se štěstím trefil čtyřicetiletý Vlastimil Šlais. Do poločasu ještě dvakrát zvonila tyč, na každé straně jednou, ale skóre se ani po dalších šancích neměnilo.

 

 

Skvělá ofenzivní podívaná pokračovala i po změně stran. Aktivní byl zejména mladý Dominik Kubalík, který neúnavně běhal od vápna k vápnu. V 54. minutě vyrobila losinská obrana hrubku, po které pádil domácí útočník sám na Gubiše. Ten však svůj tým podržel. V 67. minutě se dostali hosté poprvé v utkání do vedení. Po skvělé přímočaré akci Tomáše Albla se dostal míč ke Kubalíkovi, ten nacentroval do malého vápna, kde číhal Tomáš Karl, jehož placírka se mýlí málokdy - 1:2. V závěrečných minutách se s góly roztrhl pytel. Na 2:2 vyrovnal po přímém kopu Jaroslav Čech. Tentýž hráč se prosadil i v 82. minutě, kdy obešel brankáře Losiné i vracející se obranu a poslal Lukavici do vedení. Hosté však nesložili zbraně a to se vyplatilo. Slovo si vzal Oldřich Fremr, který v 83. minutě srovnal na 3:3 a v 89. dokonce otočil na 3:4! Úchvatnou podívanou ukončil hvizd rozhodčího a domácí mohli litovat, že vedení neudrželi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Jaroslav Stehlík st., trenér Dolní Lukavice: "Pohledný fotbal z obou stran. Padlo hodně branek."

TJ Sokol Losiná B
František Karl, sekretář Losiné: "Vítězství na hřišti v Lukavici Losinou posunulo do klidných vod tabulky. Zápas velmi atraktivní pro diváky se spoustou šancí i gólů. Domácí zaslouží pochvalu za předvedenou hru i korektnost boje."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
P. Dvořák [-] - M. Myslivec [-] , V. Lecjaks [-] , R. Hajšman [-] , R. Kokoška [-] (46. M. Rotenborn [-] ) - P. Bělonož [-] (65. J. Čech [-] ) , L. Vajai [-] , R. Tolar [-] , D. Ščíslák [-] - J. Viktora [-] , J. Zahradník [-]

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - J. Hrach [-] (65. F. Mádr [-] ) , J. Albl [-] , M. Tomrdle [-] , D. Kubalík [-] - L. Jánský [-] , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , O. Fremr [-] - T. Karl [-] , T. Albl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.