3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neurazy mají problémy, opět prohrály


Branky


12. Z. Regner , 45. Z. Regner , 56. T. Bešta
0

Neurazy se potácí s problémy. Předposlednímu celku zbytek týmů uniká, boj o záchranu se zdá být těžší a těžší. To Merklínská rezerva je v pohodě. Poměrně v klidu vyhrála a má zajištěný sted tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut bylo prakticky jasné, jak utkání dopadne. Hrálo se jen na jednu branku a otázkou bylo pouze to, o kolik Merklín zvítězí. První branka padla v 12. minutě. Po centru se z voleje opřel do míče Zdeněk Regner a prostřelil brankáře Mariana. Ani po úvodní trefě se obraz hry nezměnil. Domácí dominovali a hosté mohli děkovat svému brankáři, který chytal ve veliké formě. Přesto ještě do poločasu padl další gól, opět po střele Zdeňka Regnera.

 

Ve druhém poločase již Neurazy neměly síly na zvrat. Tým se potácí s velikou marodkou a nemohl ani vystřídat. Poslední hřebíček do rakve přišel v 56. minutě, když se trefil i záložník Tomáš Bešta. Další tutové šance Merklína pochytal skvělý Marian a utkání tak skončilo 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha, předseda Merklína: "Výsledek je pro hosty ještě milosrdný. Přijeli jen v jedenácti, nemohli střídat, zkrátka to měli těžké. Naším nejlepším hráčem byl kapitán Zdeněk Regner. Upozorňuji na to, že je to ročník 1968!"

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "Musíme provést personální změny. Máme dlouhodobou marodku a netrpělivě čekáme na uzdravení hráčů. Skvěle zachytal gólman Marian."



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - J. Žižka [-] , J. Brejcha [-] , M. Šambergr [-] (46. D. Marek [-] ) , S. Žižka [-] - T. Bešta [-] , D. Tesárek [-] , A. Kozák [-] , Z. Regner [-] - W. Kříž [-] , J. Liška [-]

TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - J. Bureš [-] , M. Bureš [-] , V. Tříska [-] , J. Doričák [-] - V. Kuska [-] , M. Martínek [-] , J. Vladař [-] , S. Jágr [-] - L. Brabec [-] , J. Hanzlík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.