Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter přejel blovickou rezervu


Branky


0

TJ Klášter si na náhradním hřišti v Neurazech smlsl na oslabeném blovickém "béčku", jehož sestava byla citelně poznamenána kolizí termínů zápasů A a B týmu. Při chuti byl zejména Tomáš Loukota, který vsítil hned tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice si před výkopem dobře uvědomovaly, v jaké sestavě k utkání přijely, a proto chtěly vycházet především z dobré obrany a zaútočit jen tehdy, pokud k tomu bude dobrá příležitost. Vyhlídky na případnou bezbrankovou remízu hned v 5. minutě rozmetal klášterský útočník Tomáš Loukota, který svým přímým volným kopem z hranice "šestnáctky" vymetl pavučinky v Šabatově brance. O pár minut později bylo ale vyrovnáno. Agapkin posunul míč k Tomáši Matouškovi, který si pohotově všiml, že brankář Bárta je moc vyběhnutý a nádherným lobem ho přehodil. Byl to však Klášter, který hýřil aktivitou a který si vypracovával další a další šance. Za zmínku stojí především ta z 26. minuty, kdy centroval Loukota na Pekárka, ten ale v tutové šanci minul. Nemuselo ho to mrzet, neboť v 43. minutě šli "domácí" opět do vedení. Míč se po ose Sedláček-Loukota dostal až ke kopačkám Jiřího Brejchy, na něhož zívala prakticky prázdná branka - 2:1.

 

Ve druhém poločase už blovičtí naprosto rezignovali na jakýkoliv zvrat v utkání. V 52. minutě se totiž podruhé trefil Tomáš Loukota, když i on prokázal, že přehození gólmana mu nedělá problém, a bylo prakticky rozhodnuto. Sokolům viditelně docházely síly, naopak druhý celek tabulky častěji držel míč a podnikal mnohé útočné výpady. Po jednom z nich dokonal své galapředstavení Tomáš Loukota, když využil šanci, která se naskytla po dlouhém Velíškově vhazování. Do listiny střelců se mohl zapsat i Marek Hnízdil, ale to by musel proměnit příležitost, kterou mu připravil skvěle hrající Velíšek. Třešničkou na povedeném klášterském výkonu byla samostatná akce Brejchy, které chybělo jen přesnější zakončení. Smutný z toho určitě dlouho nebyl, neboť jeho tým vyhrál 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož, trenér Kláštera: "V utkání proti silnému soupeři jsme předvedli takticky velice vyspělý výkon. Chtěl bych vyzdvihnout, že celý tým hrál dopředu."

TJ Sokol Blovice B
Tomáš Matoušek, útočník Blovic: "Náš tým byl bohužel hodně oslabený a bylo to na naší hře vidět. Soupeř měl větší chuť do hry."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - M. Strolený [-] , M. Karlík [-] , L. Pelikán [-] , J. Peroutka [-] - J. Brejcha [-] , T. Pekárek [-] , M. Hnízdil [-] (75. L. Tobrman [-] ) , P. Velíšek [-] (78. J. Dvořák [-] ) - T. Loukota [-] , O. Sedláček [-] (83. L. Brož [-] )

TJ Sokol Blovice B
J. Šabata [-] - J. Kovanda [-] , R. Komorous [-] , M. Jílek [-] , M. Bečvář [-] - M. Agapkin [-] , T. Feja [-] , P. Maxa [-] , M. Hurt [-] - T. Matoušek [-] , O. Kule [-]

Místo: hř. Neurazy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.