Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí nadělilo Chotěšovu sedmigólový výprask


Branky


12. J. Louda , 30. V. Fiala , 42. J. Louda , 72. P. Jirka , 78. V. Fiala , 85. M. Krňoul , 88. V. Fiala - 38. N. Vávrovec , 80. S. Durkoš , 87. N. Vávrovec
0

Největší gólové hody 19. kola byly k vidění ve Spáleném Poříčí. Domácí deklasovali oslabenou chotěšovskou rezervu 7:3. Třemi góly zazářila posila z "A" týmu Vladislav Fiala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sestavě Spáleného Poříčí B se objevili i Radek Bořík a Vladislav Fiala, tedy hráči, kteří normálně nastupují za "A" tým. Na lavičce náhradníků byl navíc připravený i Jakub Karas. To Chotěšov B přijel k utkání jen v jedenácti lidech, navíc značná část hráčů měla v nohách zápas za starou gardu, odkud si hned čtyři z nich odnesli drobná zranění. Přesto bylo utkání poměrně vyrovnané. Domácí se snažili hrát kombinačně a držet míč, zatímco Chotěšov sázel na rychlé protiútoky. Jako první se prosadilo Poříčí, konkrétně ve 12. minutě Jiří Louda. Po půl hodině hry navýšil vedení Vladislav Fiala. Hostujícím se podařilo zásluhou Norberta Vávrovce snížit, ale dvougólové vedení vrátil domácím opět Jiří Louda. Na poločasové pivo se tak šlo za stavu 3:1.

 

Ve druhém poločase dlouho trval stejný stav jako na konci toho prvního. Na hostech bylo vidět, že fyzicky odpadávají, ale vystřídat nemohli, a tak se v závěrečných dvaceti minutách s góly roztrhl pytel. Domácí se díky Petru Jirkovi a Vladislavu Fialovi dostali v 78. minutě již do vedení 5:1, načež na 5:2 snížil z penalty, která byla nařízená po faulu střídajícího Karase, Stanislav Durkoš. Do listiny střelců se zapsal díky přesné střele i Martin Krňoul. Třetí branku hostujících vsítil opět Norbert Vávrovec, ale konečné slovo měl skvěle hrající Vladislav Fiala, který v 88. minutě stanovil konečný stav 7:3. Výsledek vypadá na první pohled opravdu děsivě, ale sám obránce Spáleného Poříčí Jiří Pelc sportovně uznal, že utkání bylo vyrovnanější, než by se mohlo zdát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí B
Jiří Pelc, obránce Spáleného Poříčí: "Na dobře připraveném hřišti bylo k vidění pěkné utkání. Líbil se mi výkon sudích, kteří tomu svým precizním výkonem dodali fotbalovost."

TJ Chotěšov B
Miroslav Bednář, momentálně zraněný útočník Chotěšova: "Za nás již poněkolikáté k utkání odjelo jen 11 lidí, navíc s náhradním brankářem v poli. Pod výsledek se podepsala únava, zranění i posilněná sestava Poříčí."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - J. Pelc [-] , R. Bořík [-] , V. Homolka [-] (74. J. Karas [-] ) , S. Straka [-] - V. Fiala [-] , M. Krejčí [-] , J. Louda [-] (60. D. Hulec [-] ) , P. Roj [-] - M. Krňoul [-] (82. V. Hulec [-] ) , P. Jirka [-]

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - L. Ondruš [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , V. Bednář [-] - M. Pašek [-] , A. Carlan [-] , S. Durkoš [-] , T. Veselý [-] - N. Vávrovec [-] , L. Terber [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.